This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Szvobodás ukrán vádolja kémkedéssel a Fidesz EP-képviselőjét

Illustration for article titled Szvobodás ukrán vádolja kémkedéssel a Fidesz EP-képviselőjét

Tarasz Oszaulenko képviselő még a parlament e hó 25-ei ülésén fordult az SZBU-hoz azzal, ellenőrizzék a kémgyanús Bocskor Andrea ténykedését, de a sztoriból csak ma lett hír, amikor a Holosz Karpat cikket írt róla. Azt ígéri az újság, utánanéz Oszaulenko motivációinak.

Advertisement

A szvobodás ember a nacionalista párt nemzetközi kapcsolataival bíbelődik egyébként, és nem mondhatni, hogy különösebben ismert arc lenne. Éppenséggel a beregszászi lakos Bocskor Andrea sem az, egészen addig én sem hallottam róla, amíg tavasszal egyszer csak befutó helyre nem került a Fidesz európai parlamenti választási listáján.

A képviselőnő legutóbb tegnap nyilvánult meg politikailag, amikor Brenzovics László KMKSZ-elnökkel közös sajtótájékoztatóján érvelt az ukrajnai mozgósítás ellen. Egyebek közt ilyet mondott az MTI tudósítása szerint: "A béke megteremtése, valamint egy egységes, demokratikus jogállam létrejötte a legfontosabb érdeke a kárpátaljai magyarságnak és az egész ukrán lakosságnak."

Advertisement

Gyanús! Nagyon gyanús!

Share This Story

Get our newsletter