Skitzocat Reddit-felhaszn√°l√≥t eg√©sz gyerekkor√°ban b√°ntalmazt√°k a sz√ľlei, 16 √©vesen el is menek√ľlt otthonr√≥l. A l√°ny megh√°zasodott, anyu√©k pedig a csal√°don kereszt√ľl megpr√≥b√°lt√°k kizsarolni, hogy ŇĎket is h√≠vj√°k meg az esem√©nyre. Nem siker√ľlt.

Skitzocat azt √≠rja, mivel a sz√ľlei teljesen idi√≥t√°k, ez√©rt csak a legegy√©rtelmŇĪbb √ľzenettel lehetett k√∂z√∂lni vel√ľk, hogy egy√°ltal√°n nincsenek sz√≠vesen l√°tva az esk√ľvŇĎn. B√°r a posztjaib√≥l kider√ľl, m√©g √≠gy is f√©lt, hogy fel fognak bukkanni, hiszen az esem√©ny nyilv√°nos helyen volt.

A megh√≠v√≥ m√°r t√∂bb h√≥napos, de csak a napokban kapta fel az internet, val√≥sz√≠nŇĪleg a Valentin-nap miatt. Az esk√ľvŇĎ √°ll√≠t√≥lag j√≥l ment, a sz√ľlŇĎk nem jelentek meg, viszont a reakci√≥juk √©rdekes volt. Egy m√°sik poszt szerint sms-ben √ľzent az apa a l√°ny nagyapj√°n kereszt√ľl, hogy t√∂bbet ne zaklassa a csal√°dj√°t, mert t√°voltart√°si v√©gz√©st fog k√©rni ellene. A nagyapa erre azt mondta, hogy ŇĎ nem meri az olt√°rhoz k√≠s√©rni a l√°nyt, mert f√©l, hogy a sz√ľlŇĎk bossz√ļt √°llnak rajta.

via Jezebel