This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Szuper, hogy fent van a Parlament a Street View-n, de hiányérzetem van

Végignéztem egy csomó képet a Parlament belsejéről, ahol sose jártam, és ami most került bele a Street View-ba. És aztán rájöttem, hogy mi zavar.

Advertisement

A képek a Street View szerint 2013 decemberében készültek, de én ma hallottam róluk először, amikor a Google küldött erről egy sajtóközleményt. Termeket, csarnokokat, lépcsőházakat lehet végigjárni, nekem nem volt teljesen világos, hogy kintről hogy lehet belépni az épületbe, mindenesetre itt van egy csomó link, ami konkrét helyekre vezet, például a bölényvadászat során Budát megmentő Eteléhez (nem azonos Illés Etele kollégánkkal):

Advertisement

Vagy ebbe a nagy terembe, ami a tévés közvetítésekből ismerős lehet:

Advertisement

A sokadik makulátlan tárgyalónál jutott eszembe, mi hiányzik innen: az emberek! Bár erről a fenti képről pont nem, mert ez a tévében is így szokott kinézni. Egy tök üres, elhagyatott Parlamentet fotóztak végig, ahelyett, hogy az asztalokon azok a béna háromdecis vizespalackok lennének, melyek nélkül nincs magyar értekezlet, a sarkokban kekeckedő teremőrök, az ülésteremben lézengő képviselők, a pulpituson pedig Kövér László, a Nemzet Portása, aki rögvest kipenderíti ezeket a jöttment kaliforniaiakat, az EU-zászlókkal együtt.

Meg aztán Gőgös „Ultra-Violence” Zoltán is hiányzik egy kicsit. Ezeknek a panaszkodó magyaroknak dolgozhat az ember, semmi se lesz jó.

Share This Story

Get our newsletter