This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Szőnyi Szilárd végre talált rendes embereket a balliberálisok között

Illustration for article titled Szőnyi Szilárd végre talált rendes embereket a balliberálisok között

Méghozzá a Hit Gyülekezetét. Akik ugyanazt gondolják a melegházasságról, mint az ún. jobboldalon, csakhogy őket mégsem bántják a libsik, mert az ő kutyájuk kölykei.

Advertisement

Vagy valami ilyesmi lehet ennek az interjúnak a tanulsága, amit a melegügyben mindig naprakész Heti Válasz-publicista készített a képen látható Ruff Tibor teológussal, aki pont ugyanazokat a baromságokat válaszolta a kérdéseire, mint bármelyik hasonlóan kártékony szekta tenné.

Úgyhogy igazából a kérdésekre érdemes figyelni, mint például:

A magyar nyilvánosságban sokan már akkor homofóbiát kiáltanak, ha valaki mondjuk nem ért egyet a melegházassággal. A hazai egyházak közül a Hit Gyülekezete a homoszexualitás egyik legmarkánsabb bírálója, mégsem gyakran sütik önökre ezt a bélyeget. Minek tulajdonítja ezt?

Advertisement

És:

A gyülekezet a baloldali, liberális szellemiségű ATV tulajdonosa. Hogyan barátkoznak meg azzal a ténnyel, hogy a csatorna nézőinek és vendégeinek nagy része valószínűleg semmi kivetnivalót nem talál a homoszexualitásban és a melegházasságban?

Advertisement

A válaszok között pedig az alábbi kérdésre érkezett a legjobb:

Ismer valakit a Hit Gyülekezetében, aki homoszexuális hajlamot észlelt magán? Mi történt az illetővel?

Több ilyet is ismerek, köztük olyat is, aki azóta megnősült, nemrég született gyermekük, és az asszonykát mindig nagyon vidámnak látom, ami a legjobb bizonyíték.

Advertisement

De bezzeg ilyenkor nem ajvékol a Tóta W. Árpád, sem a Szily László!!

Share This Story

Get our newsletter