​Szocsi vécéiben lesznek a világ legjobb piktogramjai

Hányni tilos! Fedélre szarni tilos! Szalámiszerűen vastag péniszűeknek a levegőbe pisálni tilos! Minek kimenni a hidegbe, ha már a vécékben ilyen bomba lesz a buli?

Döbbenten figyeli a világ az orosz téli olipia vécéit. A mulatság az elválasztó falak nélkül, egy légtérbe helyezett vécécsészékkel indult, most pedig valaki kitwittelte a vécék tiltó-figyelmeztető piktogramjait.

Advertisement

Klasszikus pózban kakálni szabad, eddig oké. A második ábra tanúsága szerint a porlasztófaszúakkal szemben sajnos keményen diszkriminálnak a muszkák. Aztán kiderül, hogy hányni sem szabad, sőt még a fedélre csinálni is tilos. Az pedig összeeurópai akcióért kiált, hogy a világ egyik legnagyobb pecás hagyománnyal bíró országában tilos lesz kulára spiccbotozni a vécén.

Vagyis csak én voltam az, aki az utolsó előtti ábrát a horgászat tiltásaként érzékeltem. Dr Orosz kolléga, aki elvégezte az orvosi egyetemet, például ugyanezt a grafikát úgy értelmezte, hogy a jelentése "stifolder vatagságú húsfasszal ne hugyozz felfelé hegyesszögben". Minél többször nézem meg, annál inkább hajlok az Orosz-értelmezés elfogadására.

De az utolsó kép mindanniunkon kifogott. Először evidensnek tűnt, főleg az előző kép fényében, hogy az üzenete: "kifogott halat spárgázva szorongatni tilos". Aztán sorrendben a következőkre gondoltam:

Heringet a falra ragasztani tilos

Falat glettelni tilos

Heringet szorongatni tilos

kozáktáncot járni tilos füstölt vagy füstöletlen hallal a kézben

kozáktáncot járni általában véve tilos

kozákoknak uborkát szorongatni tilos

De egyre elveszettebbnek érzem magam. Ha te úgy érzed, hogy érted, segíts rajtam!

Advertisement

(via Csehszlovák Kém)

Share This Story