Szívszorító razzia a vidéki kutyaviadalosoknál

Ha valaki szeretné most ebben a pillanatban tönkrevágni az egész vasárnapját, akkor nézze meg a Terrorelhárítási Központ videóját a verpeléti razziájukról, amin lekapcsoltak egy kutyaviadal-szervező társaságot. Ennyi kétségbeesetten farokcsóváló kutyát én rég láttam egyszerre.

Jó látni, hogy a TEK a razziás videóival már egyre jobban elmozdul a dokumentálástól a kisjátékfilmekig, a címlapnak betett képre például simán az lehet mondani, hogy kompozíció.

Advertisement

Innentől police.hu:

A Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és az Egri Rendőrkapitányság nyomozói 2013.június 29-én a hajnali órákban Verpelét külterületén, egy tanyán tiltott állatviadal résztvevőin ütöttek rajta. Az intézkedő rendőrök több személyt előállítottak, a házkutatások során közel 40 harci kutyát valamint kábítószergyanús anyagokat is találtak.

Az Egri Rendőrkapitányság tiltott állatviadal szervezése bűntette, valamint állatkínzás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást V. Sándor 26 éves szigethalmi, F. Dénes 33 éves aldebrői, D. Csaba 41 éves káli, K. János 27 éves felsőlajosi és K. Zsolt 42 éves verpeléti lakosok ellen. A rendőrség mind az öt gyanúsítottat őrizetbe vette és indítványozta előzetes letartóztatásuk elrendelését.

Share This Story

Get our newsletter