Ha valaki szeretn√© most ebben a pillanatban t√∂nkrev√°gni az eg√©sz vas√°rnapj√°t, akkor n√©zze meg a Terrorelh√°r√≠t√°si K√∂zpont vide√≥j√°t a verpel√©ti razzi√°jukr√≥l, amin lekapcsoltak egy kutyaviadal-szervezŇĎ t√°rsas√°got. Ennyi k√©ts√©gbeesetten farokcs√≥v√°l√≥ kuty√°t √©n r√©g l√°ttam egyszerre.

Jó látni, hogy a TEK a razziás videóival már egyre jobban elmozdul a dokumentálástól a kisjátékfilmekig, a címlapnak betett képre például simán az lehet mondani, hogy kompozíció.

InnentŇĎl police.hu:

A Terrorelh√°r√≠t√°si K√∂zpont munkat√°rsainak seg√≠ts√©g√©vel a B√°cs-Kiskun Megyei RendŇĎr-fŇĎkapit√°nys√°g √©s az Egri RendŇĎrkapit√°nys√°g nyomoz√≥i 2013.j√ļnius 29-√©n a hajnali √≥r√°kban Verpel√©t k√ľlter√ľlet√©n, egy tany√°n tiltott √°llatviadal r√©sztvevŇĎin √ľt√∂ttek rajta. Az int√©zkedŇĎ rendŇĎr√∂k t√∂bb szem√©lyt elŇĎ√°ll√≠tottak, a h√°zkutat√°sok sor√°n k√∂zel 40 harci kuty√°t valamint k√°b√≠t√≥szergyan√ļs anyagokat is tal√°ltak.

Az Egri RendŇĎrkapit√°nys√°g tiltott √°llatviadal szervez√©se bŇĪntette, valamint √°llatk√≠nz√°s bŇĪntette elk√∂vet√©s√©nek megalapozott gyan√ļja miatt ind√≠tott elj√°r√°st V. S√°ndor 26 √©ves szigethalmi, F. D√©nes 33 √©ves aldebrŇĎi, D. Csaba 41 √©ves k√°li, K. J√°nos 27 √©ves felsŇĎlajosi √©s K. Zsolt 42 √©ves verpel√©ti lakosok ellen. A rendŇĎrs√©g mind az √∂t gyan√ļs√≠tottat ŇĎrizetbe vette √©s ind√≠tv√°nyozta elŇĎzetes letart√≥ztat√°suk elrendel√©s√©t.