​Szita Bence apja nagyon dühös, Seres Mária nem is Seres Mária

Engedély nélkül használt fel fotókat és híradórészleteket a Seres Mária Szövetségesei nevű csodapárt a halálbüntetéses európai parlamenti választási kampányához – írja utánajárós cikkében a Hír24. Az érintettek dühösek, az SMS-esek elég röhejesen próbálnak hárítani.

A legjobb:

Seres Mária megkeresésünkre azt közölte: az engedélyekkel kapcsolatban nem tud semmit mondani. Felvetésünkre, hogy a párt vezetőjeként miért nem kérdezett rá, hogy miként kerültek be ezek a képek a kampányvideóba, azt mondta, most nem ő a listavezető, úgyhogy teljesen tájékozatlan az ügyben. "Nem az én nevemmel megy" – közölte Seres Mária a Seres Mária (!) Szövetségesei nevű párt kampányáról.

Advertisement

Hétvégén posztoltam arról, hogy milyen agyrém ez az egész kampány, de így még durvább a sztori. Mondjuk gondolhattam volna, hogy ezek aztán aligha kértek engedélyt bárkitől is, hiszen ki ment volna bele, hogy így használják fel a gyászát. Szita Bence, a brutálisan meggyilkolt kaposvári kisfiú apja biztosan nem:

Nem történt semmilyen megkeresés felém. Semmit meg se kérdeztek. Mindenféle megkérdezés nélkül használták fel a fiam történetét a kampányhoz, ami sért. Amikor találkoztam ezzel a bejátszással, fel is voltam háborodva. Felháborít, és haragszom érte. Felhasználták, minthogyha egy szabad reklámfogási lehetőség lenne. Meglehetősen pofátlannak dolognak tartom.

Advertisement

Az SMS lényegében mindent lopott, az MTVA-tól, az Origótól és a Kaposvár Most-tól.

Eltolta a felelősséget Seres Mária Nagy Gábor nevű szövetségese is, ekképpen: "Nem mi csináltuk a kampányt, úgyhogy ebből a szempontból nem tudok mit mondani." Szerinte egy cégnek adták ki a feladatot, és annak a felelőssége, hogy kértek-e engedélyt vagy sem. "Ez az ő problémájuk kell, hogy legyen" – állapította meg lényegre törően.

Advertisement

Az övék. Ja.

Share This Story

Get our newsletter