This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Szily szerint a Bayern jut tovább, szerintem a Barca, Inkeit nem érdekli

Illustration for article titled Szily szerint a Bayern jut tovább, szerintem a Barca, Inkeit nem érdekli

Miközben minden rendes ember a jégkorong-vb-vel és a magyar feljutási esélyekkel foglalkozik, más szubkultúrákban a Bajnokok Ligája-sorsolás tartja izgalomban a drukkerokat.

Advertisement

Mondjuk nincs ezen mit csodálkozni, elég sűrű a mezőny a legjobb négy között, nem lett volna egyszerű egyesélyes párokat egymás mellé passzítani. Ezzel együtt az előbb kis híján ölre mentünk Szilyvel, aki szerint kész, vége, meg is pecsételődött a Bayernre ráfutó Barcelona sorsa. Én meg azt állítom, hogy szó sincs erről. Tavaly is mindenki azt hitte, a Real Madridnak semmi sansza a bajorokkal szemben, akik oszt úgy el lettek intézve, hogy csak nyekkentek.

Advertisement

Azt is állítja Szily, hogy ebből a négyesből csakis a Juventusnak lehet szurkolni – ők a Reallal csapnak össze –, a másik három globális nagyvállalat, menjenek mind a francba. Na ez nálam megint csak kizárt: világválogatottak ide vagy oda, talján futballért nem szorítok.

Mire ide jutottunk, mondtam, hogy ezt így megírom akkor, Inkei viszont közölte, írjam hozzá azt is, hogy őt az az egész nem érdekli, beszéljünk inkább a Championshipről. Hát jó.

Advertisement

Na de szerintetek:

Advertisement

Fotó: Clive Rose/Getty

Share This Story

Get our newsletter