Szily László nem az az ember, aki megfutamodik Deutsch Tamás elől!

Viszont kénytelen időt kérni szegény feje. Na, az van, hogy Deutsch Tamás is beszállt ebbe az icebucketes izébe, miszerint nyakon öntette magát egy veder jeges vízzel. Majd pedig kihívott három embert, hogy ők kövessék őt, az egyik közülük az egyik legjobb online újságíró!

Nyilván hallottatok már róla: az ALS Challenge az a jelenség, melynek keretében sok-sok híres és kevésbé híres ember vesz jeges zuhanyt hülye körülmények között, és ezzel az amiotrófiás laterálszklerózis nevű csúnya, izomsorvadásos betegség ellen küzdenek. Mármint úgy, hogy felhívják rá a figyelmet, illetve a zöm pénzt is ad a kézenfekvő alapítványnak.

Advertisement

Hát ebbe a kampányba szállt bele Deutsch MTK-elnök, aki – mint a mellékelt videón is hallható – Szabó Bence olimpiai bajnok és Eszenyi Enikő színész-igazgató mellett Szily László MTK-szurkolót rángatta be a folyamatba. Nagyon büszke vagyok erre még én is!

És hogy ehhez képest miért én írok most posztot erről? Azért, mert Szily Barcelonában van, és még egy hétig ott lesz. Amikor az imént kommunikáltunk a dologról, akkor éppen múzeumot látogatott – ilyen kulturális ember ő! –, és hamarosan rohan a Barcelona–Elche labdarúgó-mérkőzésre. Ezenközben annyit volt ideje üzenni Deustch Tamásnak, hogy egyrészt nem futamodik meg, másrészt pedig szurkolói kártya nélkül kapott jegyet az összecsapásra!

Share This Story