This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Szily annyira unatkozik a Fidesznél, hogy talán nem is ír többet onnan

Illustration for article titled Szily annyira unatkozik a Fidesznél, hogy talán nem is ír többet onnan

Azt mondja, konkrétan nem történik semmi, a közönség létszáma talán meghaladta már a százat, de nincs semmi élet a Bálnánál. Hírességből is csak kettőt számolt meg összesen, az egyik Andy Vajna volt, a másik pedig Mocsai Lajos, aki elég erősen sántított szegény.

Advertisement

Ha már a fotón Rogán Antal szerepel, akkor itt mondom el, hogy szegény ellenzéki Juhász Pétert úgy elverte az 5. kerületben a fideszes Szentgyörgyvölgyi Péter, mint szódás a lovát.

Budapesten egyébként kb. 3-mal kevesebb polgármestere lesz a kormánypártnak, mint eddig, úgy néz ki, hat kerületet húznak be a nem narancsosok. Közülük Karácsony Gergely Szilveszter teljesítményét szeretném kiemelni, aki vinni látszik Zuglót. Alighanem ő lesz az Együtt-PM egyetlen polgármestere országosan.

Advertisement

A szoci Horváth Csaba mellesleg az ATV-ben néhány perccel ezelőtt szedte le a keresztvizet Szigetvári Viktor stratégáról. Elég vehemensen.

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Share This Story

Get our newsletter