Az énekesnőt négykézláb ábrázoló viaszfigura mellé őrt kellett állítani. Pedig volt, aki már előre megmondta, hogy ez lesz.

Tény, hogy Nicki Minajról igen sok embernek a feneke jut eszébe, miután az énekesnő a klipjeiben tesz is róla, hogy így legyen. Valahol érthető tehát, hogy a Madame Tussauds panoptikum Las Vegas-i múzeumában egy olyan pózban ábrázolják, ahol épp a seggét mutogatja a kamerának az Anaconda klipjében.

Advertisement

A múlt héten bemutatott szobrot jóváhagyta Minaj menedzsmentje is, noha voltak már hangok akkor is, hogy ez így talán nem a legjobb ötlet: valószínűtlen módon az általában hülyeségeket beszélő rapper, Azealia Banks volt az, aki megjegyezte, hogy már megint a feketékkel szúrnak ki.(Igaz, Beyoncét és Rihannát is állva ábrázolták, mikrofonnal a kezükben.)

“Mindenki oda fog állni ehhez a szoborhoz, hogy lefotózzák magukat, ahogy odaérintik az ágyékukat a fejéhez vagy a fenekéhez” – jövendölte még a múlt héten Azealia Banks, és erre mi történt? Hát az, hogy mindenki odaállt a szoborhoz, hogy lefotózza magát, ahogy odaérinti az ágyékát a fejéhez vagy a fenekéhez.

Advertisement

Eleinte Minaj megpróbálta ezt poénra venni a Twitterén, de pár nap alatt olyan mértéket öltött a dolog, hogy maga a Madame Tussauds volt kénytelen közleményben felszólítani a vendégeit, hogy hagyják békén a szobrot, ami mellé őrt is állítottak.

Advertisement

Úgyhogy mostantól vége a közösségi oldalakat ellepő primitívségnek, és nem lehet több bunkó fotót lőni a Minaj-szoborról. Például ilyet:

Advertisement

(via Jezebel)

Share This Story

Get our newsletter