Illustration for article titled Szexuálisan zaklatják Nicki Minaj viaszszobrát

Az énekesnőt négykézláb ábrázoló viaszfigura mellé őrt kellett állítani. Pedig volt, aki már előre megmondta, hogy ez lesz.

Advertisement

Tény, hogy Nicki Minajról igen sok embernek a feneke jut eszébe, miután az énekesnő a klipjeiben tesz is róla, hogy így legyen. Valahol érthető tehát, hogy a Madame Tussauds panoptikum Las Vegas-i múzeumában egy olyan pózban ábrázolják, ahol épp a seggét mutogatja a kamerának az Anaconda klipjében.

A múlt héten bemutatott szobrot jóváhagyta Minaj menedzsmentje is, noha voltak már hangok akkor is, hogy ez így talán nem a legjobb ötlet: valószínűtlen módon az általában hülyeségeket beszélő rapper, Azealia Banks volt az, aki megjegyezte, hogy már megint a feketékkel szúrnak ki.(Igaz, Beyoncét és Rihannát is állva ábrázolták, mikrofonnal a kezükben.)

Advertisement

“Mindenki oda fog állni ehhez a szoborhoz, hogy lefotózzák magukat, ahogy odaérintik az ágyékukat a fejéhez vagy a fenekéhez” – jövendölte még a múlt héten Azealia Banks, és erre mi történt? Hát az, hogy mindenki odaállt a szoborhoz, hogy lefotózza magát, ahogy odaérinti az ágyékát a fejéhez vagy a fenekéhez.

Advertisement

Eleinte Minaj megpróbálta ezt poénra venni a Twitterén, de pár nap alatt olyan mértéket öltött a dolog, hogy maga a Madame Tussauds volt kénytelen közleményben felszólítani a vendégeit, hogy hagyják békén a szobrot, ami mellé őrt is állítottak.

Advertisement

Úgyhogy mostantól vége a közösségi oldalakat ellepő primitívségnek, és nem lehet több bunkó fotót lőni a Minaj-szoborról. Például ilyet:

Advertisement

(via Jezebel)

Share This Story

Get our newsletter