This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Szexuális zaklatással vádolja egy nő Bikramot, a Bikram jóga kitalálóját

Illustration for article titled Szexuális zaklatással vádolja egy nő Bikramot, a Bikram jóga kitalálóját

A milliárdos indiai jógamesterek ugyanazzal a nevetséges szöveggel csajoznak, mint a budapesti asztrológusok és buddhista főiskolások: "Egy előző életünkben mi más ismertük egymást". Egy ilyen féreg csillagjós egyszer azzal próbálkozott be a csajomnál, hogy együtt voltak vértanúk a középkori Spanyolországban! Csak ő nem ajánlotta fel a gyémántokkal kivert Rolexét mellé. Nekem, bevallom, fogalmam sem volt arról, hogy a budapesti nők kedvencét, az istenverte melegben folytatott bikram jogát egy Bikram keresztnevű fickó találta ki Kaliforniában, aki nemhogy él még, de annyira fickós, hogy zaklatással vádolták meg, igaz egy 8 évvel ezelőtti állítólagos nyomulás miatt.

Advertisement

Bikram Choudhuryt egy most 28 éves jógaoktató csaj perelte be azzal, hogy ajánlatokat tette neki, instruálás címén hozzásimult, illetve egyszer egy céges tréningen rátámadt egy mexikói szállodai szobában. Choudhury amerikai karrierje elején olyan szegény volt, hogy a jógaterme padlóján aludt, a tanfolyamért pedig nem kért pénzt, csak adományoskat, amikor az egyik első híres kunscaftja, Shirley MacLaine azt mondta neki, hogy Amerikában semmit sem becsülnek, ami ingyen van. Ma már 25 dollár nála egy óra és többszáz jógateremből álló hálózata van.

[via New York Times]

Share This Story

Get our newsletter