Facebookkal √∂sszek√∂thetŇĎ alkalmaz√°s jelent meg a napokban Bang with Friends n√©ven, ami nyilv√°n egy pasinak j√∂het igaz√°n j√≥l, hogy megtudhassa ki az aki le akar vele fek√ľdni. Mivel a f√©rfiak viszonylag egy√©rtelmŇĪ jelekkel dolgoznak, a nŇĎknek nem igaz√°n mutat √ļjat. Az alkalmaz√°s telep√≠t√©sekor (√©n feltettem, hogy neked ne kelljen!) √©rdemes be√°ll√≠tani, mint mindegyik ilyen rohadt kis alkalmaz√°skor, hogy a posztokat csak te l√°sd. R√∂gt√∂n az enged√©lyez√©s ut√°n megjelenik az √∂sszes ismerŇĎs√∂d fot√≥ja, egy Down to Bang felirattal alatta, amire ha r√°klikkelsz (bocs KelemenKab√°t Boldi, valakivel ki kellett pr√≥b√°lni!!!) egy v√°rakoz√≥ √°llapotot jel√∂l.

Azt√°n ha √©ppen ŇĎ is benne van, egy √ľzenetet kapsz a rendszertŇĎl, amiben meg√≠rj√°k, hogy a m√°sik f√©lnek is bej√∂ssz, √©s BRING IT ON!

A fejleszt√©s egy √ľveg vodka, √©s n√©mi energiaital elfogyaszt√°sa ut√°n j√∂tt l√©tre. Az indul√°s √≥ta h√ļszezren regisztr√°ltak, √©s ha lehet hinni az adatoknak akkor t√∂bb, mint ezren √∂sszej√∂ttek m√°r. √ćgy n√©z ki regisztr√°l√°s ut√°n, term√©szetesen a kitakar√°s hely√©n a haverok fot√≥ival: