Annyira felbosszantott m√°r megint ez a Gir√≥-Sz√°sz Andr√°s-interj√ļ, hogy nem tal√°lok szavakat.

Nincs is kedvem id√©zni belŇĎle, meg nem is lehet, minden egyes szava val√≥s√°gos kincs. Vagy l√°tlelet. Vagy nem is tudom, micsoda. Azt√°n az eg√©szet m√©gsem emelhetem √°t, nem igaz?

Ja, gondolom, kital√°lt√°tok m√°r: a meg√©lhet√©si bev√°ndorl√≥kr√≥l sz√≥l. Arr√≥l, hogy nem lehet nekik csak √ļgy a kedv√ľkben j√°rni, mert akkor a magyar csal√°doknak rossz lesz.

Advertisement

Igen, tudom: a probléma valóban probléma. Csakhogy a probléma egy olyan probléma, amin dolgozunk csendben és tisztességesen, és nem ugatérozunk bele a vakvilágba folyton.

K√∂zben olvastam, hogy Kov√°cs Zolt√°n korm√°nysz√≥vivŇĎ ‚Äď neki se lehet k√∂nnyŇĪ ilyen gan√© t√©m√°kat vinni ‚Äď azt mondta h√©tv√©g√©n, hogy k√©tsz√°zezren k√ľldt√©k vissza kit√∂ltve a hazug nemzeti konzult√°ci√≥s k√©rdŇĎ√≠vet. Soknak tŇĪnik? Egy is sok, de ha azt vessz√ľk, hogy a kor√°bbi hazug nemzeti konzult√°ci√≥s k√©rdŇĎ√≠veket j√≥val t√∂bben k√ľldt√©k vissza ‚Äď √∂tsz√∂r annyian stb. ‚Äď, akkor m√°r nem annyira v√©szes. √Čppen ellenkezŇĎleg, azt mutatja, hogy j√≥ ir√°nyba mennek a dolgok.