This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Szerinted ironikus vagy valódi az "Összefogás Sipos Pálért" fb-oldal?

Illustration for article titled Szerinted ironikus vagy valódi az Összefogás Sipos Pálért fb-oldal?

Viccel sokkoló normális emberek vagy morális fogyatékosok csinálják vajon a tanítványait szexuálisan zaklató híres tévés szerkesztőt támogató oldalt?

Advertisement

Bár én nem akarom elfogadni, hogy létezzen olyan görény alak, aki Magyari Péter fantasztikus leleplező cikke után képes legyen leírni azt, hogy

Advertisement

Pali! Mindannyian úgy gondoljuk, egyetlen egy hibát követtél el, tanárként nem engedhetted volna meg magadnak a megtörténteket.

Tanárként kellett volna annyira szigorúnak lenned magaddal szemben, a televízióban pedig csak fele annyira!

Kevés ember van, aki bevallja önmagának hibáit, és azt fel is vállalja, mi melletted leszünk végig!

Összefogás Sipos Pálért csapatja

Ez a csapatja azért eléggé kamugyanús a végén. Nemkülönben a következő rész az idézett bejegyzésből:

Aztán másnap újra leültem a nyamvadt gép elé és csak olvastam, aztán már olvastunk, és egyre többen velem tartottak, még valaki olyan is akiről nem is gondoltuk, hogy láthatja mivel foglalkozunk mi, a felnőttek éppen. A kollégám 13 éves kis lánya is időközben odadugta piciny fejét és olvasott, tudni akarta, miért nem éppen vele foglalkozik az apukája. Ebben a pillanatban vett egy új fordulatot gyülekezésünk célja. Miután a kislány elolvasta Magyari összes mondandóját megkérdezte, "Miért beszélnek erről a bácsiról szeretettel, a nénik és bácsik?".

Az állunk szakadt le, és valóban többségük ebben a hangnemben nyilatkozott.

A kislány piciny feje, az apukázás meg a bácsi szó használata mind azt erősítik, hogy ez valami kegyetlen vicc. De tényleg nem tudom eldönteni. Olvasd el, vagyis böngészgesd az oldalt, aztán szavazz, hogy szerinted mi a híradó!

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter