Szerencsétlen Fidesz összekevert két Gyarmati Jánost, azért komcsiztak

Röhögjünk együtt: a Fidesz azért harsog napok óta "újabb szocialista brókerbotrányról" a Buda Cash-ügyben, mert azt hitték, hogy a Globex-botrány egyik régi szereplője a Buda-Cashnek is vezetője volt. Hát egyáltalán nem, csak ordibáltak összevissza. A Habony–Giró-Szász kommunikációs csodaduó megint mesteri tanácsot adott!

Advertisement

A brókercég és bankjainak összeomlása után pár nappal a Fidesz kommunikációs gépzete megtalálta a lényeget, azóta Rogán Antal és Varga Mihály is újabb – második – szocialista brókerbotrányról nyilatkozik. Az MSZP bűnösségét az bizonyítja Rogán szerint, hogy:

Hosszú ideig lehetett a Buda-Cash vezérigazgatója az a Gyarmati János, aki korábban a Globex-ügy gyanúsítottja volt.

Advertisement

Ugynaezt adta elő egy tévéműsorban Varga miniszter. A fideszes verzió szerint a szocialisták alatt/miatt olyan laza volt a pénzügyi ellenőrzés, hogy ilyen sötét alakok simán vezethettek brókerházat. Csakhogy Habony "A Maga Területén Zseniális" Árpád és Giró-Szász "Főportás" András kommunikációs csodacsapata már megint arcra esett, és jól megvezettte a szegény politikusokat. A két Gyarmati ugyanis nem ugyanaz a személy. Nem is rokonok. Egyáltalán, semmi közük egymáshoz.

Az Index ezt hamar kiderítette, nyilatkozott is nekik a Globex-ügyben oldalágon tényleg szereplő, de ott a végén semmiféle büntetést nem kapó Gyarmati.

Advertisement

OLYAN HANGOSAN BERREG A LOLLOKOPTER, HOGY KÉNYTELEN VAGYOK ÍGY ORDÍTANI: HAHAHA!

Share This Story

Get our newsletter