Budapest a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas években neonfényben úszott. Én sosem titkoltam, hogy szívemnek igen kedvesek a hazai neonreklámok, és mindig szomorússággal tölt el, ha észreveszem, hogy megint eltűnt egy az utcáról.

A minap kapcsolatba lépett velem a Kartago Tours marketing igazgatója, aki arról tájékoztatott hogy a Thököly út 21. szám alatti irodájuk utcafrontján van két régi neon, amiket napokon, de legfeljebb pár héten belül le fognak szerelni, mert új cégreklám kerül a helyükre.

A két neon a fentebb is látható SZŐRME és OLVASÓSZOLGÁLAT feliratok, két egyszerűbb, de kellemes tipográfiájú neon. A lényeg: amennyiben nem sikerül új gazdát találni nekik, a szemétben végzik. Aki úgy érzi, tud nekik jó helyet, az ne habozzon, csak értük kell menni elszállítani, a leszerelést a Kartago megoldja.

UPDATE: posztunk után nem sokkal már jelentkezett is valaki a Kartagonál, azzal, hogy ő elvinné a neonreklámokat, mert fel akarja újítani és kiállítani azokat. Reméljük jó kezekbe kerülnek a feliratok, ha lesznek fejlemények, ígérem beszámolunk a sorsukról!

Advertisement

Kontakt:

KARTAGO TOURS THÖKÖLY ÚT FŐIRODA
1076 BUDAPEST THÖKÖLY ÚT 21-23.
tel.: 462 8433
fax: 462 8401
ermail: info@kartagotours.hu

Advertisement

Nagyobb térképre váltás