Szeptemberben kezdik forgatni az Assassin's Creed-filmet

Illustration for article titled Szeptemberben kezdik forgatni az Assassins Creed-filmet

Ezt a film főszereplője és producere, Michael Fassbender jelentette be, és az ő neve talán ad arra valami reményt, hogy nem lesz teljesen béna az adaptáció. Plusz Marion Cotillard is szerepelni fog a feldolgozásban.

Advertisement

A rendező is megvan már Justin Kurzel személyében, tőle mondjuk nem láttam eddig semmit, de az IMDB-pontszámok alapján úgy tűnik, nem vesztettem sokat. Szintén ellenérvként ott a Prince of Persia is, az is egy ubisoftos játék adaptációja, és nagyon gáz lett, hiába szerepelt benne Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley és Alfred Molina.

Az Assassin’s Creed-sorozat sztorija szerint a történelmet két titkos testvériség harca alakítja. Mindketten jobbá akarják tenni az emberiséget, de a templomosok inkább zsarnoki módszerekkel dolgoznak, a rendben és a kikényszerített békében hisznek, míg az asszasszinok a szabadság és az egyenlőség eszméjében.

Advertisement

A játék során spéci gépek segítségével élhetik át a modern kori főszereplők az egyik vagy másik rendbe tartozó őseik emlékeit, kalandjait. A dolog a keresztesháborúktól a reneszánsz Itálián, Kínán, a függetlenségi háborút vívó Amerikán keresztül a francia forradalomig tart, de van közben kalózkodás is, a következő rész pedig már a viktoriánus Angliában játszódik. Ráadásul egy emberiséget megelőző, mára kihalt civilizáció áll mindennek a hátterében.

Illustration for article titled Szeptemberben kezdik forgatni az Assassins Creed-filmet
Advertisement

Szóval van bőven potenciál a 2016 decemberére ígért filmben is, meglátjuk, mi sül ki belőle.

Share This Story

Get our newsletter