Ezt a film fŇĎszereplŇĎje √©s producere, Michael Fassbender jelentette be, √©s az ŇĎ neve tal√°n ad arra valami rem√©nyt, hogy nem lesz teljesen b√©na az adapt√°ci√≥. Plusz Marion Cotillard is szerepelni fog a feldolgoz√°sban.

A rendezŇĎ is megvan m√°r Justin Kurzel szem√©ly√©ben, tŇĎle mondjuk nem l√°ttam eddig semmit, de az IMDB-pontsz√°mok alapj√°n √ļgy tŇĪnik, nem vesztettem sokat. Szint√©n ellen√©rvk√©nt ott a Prince of Persia is, az is egy ubisoftos j√°t√©k adapt√°ci√≥ja, √©s nagyon g√°z lett, hi√°ba szerepelt benne Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley √©s Alfred Molina.

Az Assassin‚Äôs Creed-sorozat sztorija szerint a t√∂rt√©nelmet k√©t titkos testv√©ris√©g harca alak√≠tja. Mindketten jobb√° akarj√°k tenni az emberis√©get, de a templomosok ink√°bb zsarnoki m√≥dszerekkel dolgoznak, a rendben √©s a kik√©nyszer√≠tett b√©k√©ben hisznek, m√≠g az asszasszinok a szabads√°g √©s az egyenlŇĎs√©g eszm√©j√©ben.

A j√°t√©k sor√°n sp√©ci g√©pek seg√≠ts√©g√©vel √©lhetik √°t a modern kori fŇĎszereplŇĎk az egyik vagy m√°sik rendbe tartoz√≥ ŇĎseik eml√©keit, kalandjait. A dolog a keresztesh√°bor√ļkt√≥l a renesz√°nsz It√°li√°n, K√≠n√°n, a f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļt v√≠v√≥ Amerik√°n kereszt√ľl a francia forradalomig tart, de van k√∂zben kal√≥zkod√°s is, a k√∂vetkezŇĎ r√©sz pedig m√°r a viktori√°nus Angli√°ban j√°tsz√≥dik. R√°ad√°sul egy emberis√©get megelŇĎzŇĎ, m√°ra kihalt civiliz√°ci√≥ √°ll mindennek a h√°tter√©ben.

Advertisement

Sz√≥val van bŇĎven potenci√°l a 2016 december√©re √≠g√©rt filmben is, megl√°tjuk, mi s√ľl ki belŇĎle.