Emlékeztek még a videóra, amiből kiderült, hogy Mága Zoltán maga A PROFI? Közben az történt, hogy a Facebookról eltűnt az eredeti verzió, de két napja fent van a YouTube-on. Meg az is történt még, hogy Szentpéteri Csilla, aki szintén művész, kirohanást intézett.

Advertisement

Azt írta fb-n erről a csodálatos mozgóképről, hogy:

Zenészkollegám oly mértékben tesz visszatetsző, hivalkodó, ízléstelen, szociálisan érzéketlen, öntömjénező, kivagyiságtól hangos lépéseket (politikáról már ne is beszéljünk!), hogy csak arra tudok gondolni, tán megbomlott az elméje.

Advertisement

Hát nem is tudom. Szerintetek szabad ilyen gonosz dolgokat mondani?

Maga Mága így látja:

Nem tudok és nem is akarok mindenkinek megfelelni. Úgy láttam, néhány emberben megütközést keltett egy bejegyzésem, amelyben magánrepülőgépen utazva megérkezem egy repülőtérre, ahol újságírók hada fogad. Nos, üzenem azoknak, akik rosszallásukat fejezték ki: a felvétel egy videoklip részlete, amelyet a Hegedűvel a világ körül címmel indított turnésorozatom alkalmából készített az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb televíziótársasága.

Advertisement

(Szerintem egyébként rekordot döntöttem, amennyiben a reblog reblogjának a reblogját reblogoltam – már ha nem számoltam el valamit.)

via: hvg.hu, bors, 444

Share This Story

Get our newsletter