This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Szent István felesége nem Bajor Gizi volt?!

Illustration for article titled Szent István felesége nem Bajor Gizi volt?!

Az Ómolnár Miklós-féle Ripost a legbénább kamucikkel támad, amit el lehet képzelni.

Advertisement

Népszerű műfaj a neten “a mai fiatalok annyira hülyék, hogy őrület” mottóval ellátott válogatás állítólagos iskolai dolgozatokból ollózott bakikkal és tévedésekkel. A Ripost összegyűjtött pár régóta terjedő hülyeséget a különböző viccoldalakról, és odaírta föléjük, hogy “Meg­döb­bentő gyűj­te­mény ke­rült ki a netre jogi ka­rokra fel­vé­te­li­zők hi­he­tet­len os­to­ba­sá­ga­i­ból.”

Még paráztatnak is, hogy “remélhetőleg nem közülük kerülnek ki a jövő ügyvédei, bírái, esetleg politikusai”, és az olvasók osztják az új köntösbe bújtatott, százéves vicceket, mintha nem lenne holnap. Csoóri Sándor több évet élt Indiában és ott is halt meg! A pápa református vallású!

Advertisement

A Story magazin egykori főszerkesztője, Ómolnár Miklós egyébként májusban indította a Ripost.hu-t, méghozzá negyven szerzővel és nagyüzemi hírgyártással. Így hamar beérik a Borsonline-t, ne legyen kétségünk!

(A tippet köszönjük olvasónknak, Péternek.)

Share This Story

Get our newsletter