Szeméremsértés gyanújával nyomoznak a pöcslóbáló horgász ügyében

Illustration for article titled Szeméremsértés gyanújával nyomoznak a pöcslóbáló horgász ügyében

Nem volt jó ötlet letolni a gatyát, miután a pecások összevesztek a kocogó nővel Csepelen.

A BRFK XXI. Kerületi Rendőrkapitánysága az esettel kapcsolatosan szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el.

Advertisement

Ezt írták vissza az érdeklődésemre a csepeli rendőrök, miután megkérdeztem őket, indult-e bármilyen eljárás annak a futónak az ügyében, akit – miután a csepeli kis-Duna partján óvatlanul felrúgott egy horgászbotot – a felháborodott pecások megütöttek, megkergettek, majd amikor az áldozat visszatért, hogy fotózzon, egyikük letolta előtte a nadrágját.

Advertisement

Az a korábbi posztunkból kiderült, hogy a nő egy horgászverseny területére futott be, amit azért zártak le, mert nagyon törékeny, több százezer forint értékű botok voltak a tartókban.

Azt a kocogó is elismerte nekünk, hogy hibázott, és érthetőnek tartotta, hogy a pecások dühösek lettek rá, de a fizikai inzultust és a meztelenkedést természetesen ez sem indokolta.

Advertisement

Beszéltem több, az érintett Csőhídi versenypályán megforduló horgásszal, akik elmesélték, hosszú évek óta akadnak konfliktusok, mivel a nézelődők – főleg bringások és sétálók – már többször is komoly kárt tettek a drága felszerelésekben.

Itt fut ugyanakkor a frissen megcsinált kerékpárút, és sokan sétálnak-kocognak a környéken.

Advertisement

A nadrágját letoló agresszor ugyanakkor nem versenyző vagy szervező volt, hanem tudomásunk szerint egy, a versenyen induló horgász apja. Az illetékes helyi horgászszövetség már eljárást is indított az ügyében, és erre kérték a klubját is. A szövetség ügyvezető igazgatója szerint többéves kizárás várhat rá.

Share This Story

Get our newsletter