Nem volt j√≥ √∂tlet letolni a gaty√°t, miut√°n a pec√°sok √∂sszevesztek a kocog√≥ nŇĎvel Csepelen.

A BRFK XXI. Ker√ľleti RendŇĎrkapit√°nys√°ga az esettel kapcsolatosan szem√©rems√©rt√©s v√©ts√©g elk√∂vet√©s√©nek gyan√ļja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz√°st rendelt el.

Ezt √≠rt√°k vissza az √©rdeklŇĎd√©semre a csepeli rendŇĎr√∂k, miut√°n megk√©rdeztem ŇĎket, indult-e b√°rmilyen elj√°r√°s annak a fut√≥nak az √ľgy√©ben, akit ‚Äď miut√°n a csepeli kis-Duna partj√°n √≥vatlanul felr√ļgott egy horg√°szbotot ‚Äď a felh√°borodott pec√°sok meg√ľt√∂ttek, megkergettek, majd amikor az √°ldozat visszat√©rt, hogy fot√≥zzon, egyik√ľk letolta elŇĎtte a nadr√°gj√°t.

Az a kor√°bbi posztunkb√≥l kider√ľlt, hogy a nŇĎ egy horg√°szverseny ter√ľlet√©re futott be, amit az√©rt z√°rtak le, mert nagyon t√∂r√©keny, t√∂bb sz√°zezer forint √©rt√©kŇĪ botok voltak a tart√≥kban.

Advertisement

Azt a kocog√≥ is elismerte nek√ľnk, hogy hib√°zott, √©s √©rthetŇĎnek tartotta, hogy a pec√°sok d√ľh√∂sek lettek r√°, de a fizikai inzultust √©s a meztelenked√©st term√©szetesen ez sem indokolta.

Besz√©ltem t√∂bb, az √©rintett CsŇĎh√≠di versenyp√°ly√°n megfordul√≥ horg√°sszal, akik elmes√©lt√©k, hossz√ļ √©vek √≥ta akadnak konfliktusok, mivel a n√©zelŇĎdŇĎk ‚Äď fŇĎleg bring√°sok √©s s√©t√°l√≥k ‚Äď m√°r t√∂bbsz√∂r is komoly k√°rt tettek a dr√°ga felszerel√©sekben.

Itt fut ugyanakkor a frissen megcsin√°lt ker√©kp√°r√ļt, √©s sokan s√©t√°lnak-kocognak a k√∂rny√©ken.

Advertisement

A nadr√°gj√°t letol√≥ agresszor ugyanakkor nem versenyzŇĎ vagy szervezŇĎ volt, hanem tudom√°sunk szerint egy, a versenyen indul√≥ horg√°sz apja. Az illet√©kes helyi horg√°szsz√∂vets√©g m√°r elj√°r√°st is ind√≠tott az √ľgy√©ben, √©s erre k√©rt√©k a klubj√°t is. A sz√∂vets√©g √ľgyvezetŇĎ igazgat√≥ja szerint t√∂bb√©ves kiz√°r√°s v√°rhat r√°.