A Rongyosok egyesülete együttműködik a Honvédelmi Minisztériummal egy iskolásoknak szánt programjával, tagjai közt van Jobbikos és elítélt is, tagjai előszeretettel imádnak viccesen/rémisztően fegyverekkel pózolni.

Elnézést, hogy a 444 péniszén vonaglunk, de Laci ma jött haza vakációról, ami azt jelenti, hogy főleg olyanokról beszélgetünk, mint az isztambuli macskaházak, meg hogy mennyi rohadt meg abból a dióból amit ajándéknak hozott, meg hogy miért nincs annyi hamburgerező a török fővárosban, közben meg mások dolgoznak helyettünk is, itt van például ez a fantasztikus cikk a Rongyosok Kulturális és Hagyományőrző Egyesületről, ami elvileg a hagyományőrzés szép hagyományait őrzi, de közben meg a tagjai igazából szélsőjobbos flúgosok, akik (kellék)fegyverekkel pózolnak és általában úgy viselkednek, mint az igazi redneck-ek. Ott van köztük például az Alföldit fenyegető fegyveres asszony is.

Facebook-oldaluk alapján viszont az egyesület életében a hangsúly nem annyira a kemenceépítésen meg a hucul lovak szaporításán, hanem inkább a szélsőjobboldali hangulatú, lőfegyverekkel való ugrándozásra épülő programokon van.

Olvassátok el a teljes cikket a 444-en, most azonnal!