This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Széles: Orbán Viktor előre látta a világ energetikai változását

Folytatódik a tegnapi kozmoszi interjú Széles Gáborral, sajnos az energiacellákat már kimaxolták az előző részben, de itt is maradnak még csodák az erőszakosan felcsillagozott zalacsányi hotelről, Orbán Viktor jövőbelátásáról és arról, hogy az amerikaiak megjósolták Gyurcsány bukását.

A második részt itt tudjátok elolvasni. Én simán le tudnék élni egy hónapot úgy, hogy minden nap kikerül egy újabb fejezet.

Advertisement

Itt van például a bekezdés a rezsicsökkentésről:

...rájöttem: Orbán Viktor előre látta a világ energetikai változását. Azzal, hogy az Egyesült Államok önfenntartóvá vált, kihúzta az energiaszőnyeget az arabok alól, zuhan az olaj- és a gázár. E prognózissal a fejében Orbán nyugodtan bevállalhatta a rezsicsökkentést, hiszen lépésével nem lehetetlenítette el a szolgáltatókat. Más kérdés, hogy ezt az egészet úgy sütötte el a választók felé, hogy „lám, térdre kényszerítem a multikat".

Advertisement

Én minden egyes napon, minden egyes délben el tudnék olvasni egy csomó ilyen mondatot, amíg bele nem gajdulok.

Ezúton szeretnénk gratulálni a Hír24-nek az áldozatos munkájáért és Neményi Mártonnak a magyar történelem legfaszább Széles Gábor-fotójáért.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter