Széles Gábor visszatért, most repülő csészealjakat és teleportot jósol

Illustration for article titled Széles Gábor visszatért, most repülő csészealjakat és teleportot jósol

Az ionfáklyák, a nanoszál technológia és a nagy tolóerejű hajtóművek miatt az emberiség ma már képes lehet a repülő csészealjak előállítására. A térugrás, teleportálás hamarosan lehetségessé válhat. Gyere, és pattanj föl a Cinkkel egy szédítő utazásra a Széles-expresszen, ahol csak a kétharmad a biztos, az energiamegmaradás törvénye nem!

Advertisement

Szombat délután ötkor azt hittem, ez a nap is unalmasan, nyugalmasan ér majd véget, enerváltan pörgettem az RSS feedet, a Facebookot és a Tumblrt, aztán megint előröl. Tényleg elhittem, hogy nem lesz már ma kontent, aztán valami nagyon furcsa történt. A laptopom emelkedni, majd lebegni kezdett, utána én is egész könnyűvé váltam, majd fölestem a plafonra.

Először azt hittem, hogy a gravitáció kapcsolt ki, de mikor egy zölden-lilán derengő csillagkapu nyílt az égen, amin idegenek egész sora kezdett el a Földre teleportálni Pataki Attila nevét visítva, akkor már tudtam, hogy itt Széles Gábor a buli.

Advertisement

A fideszes médiamogul szabad verses formába öntötte krédóját a Facebookon:

Miben hiszek?
Az emberiség ma már rendelkezik a repülő csészealjak mind a három legfontosabb technológiai elemével:
1. Ion fákylák./Levegő surlódásának legyőzéséhez./
2. Nanoszál tehnológiával./Bemérhetetlenség, lelőhetetlenséghez./
3. Nagy toló erejű hajtóművekkel./Melyek alkalmasak nyolc-tíz g-s gyorsulások biztosításához./Tehát a térugrást már a földi készítésű járművek is tudják biztosítani.

Szerintem ezen technikai tudás alapján a Boing-nél fognak megjelenni az első 600-800 fő szállítására alkalmas hangsebesség többszörösével haladó járművek leghamarább./Air-busz programmoknak annyi!/

Igazi nagy áttőrésre ezek az eszközök mikor lesznek alkalmasak?/A galaktikus kutatások szempontjából?/Ha a teleportálás technológiáját is kidolgozzák./Nem csak egy atomra amire jelenleg már képes az emberiség./

Mikor lesz az emberiség erre képes?Ma még megjósolhatatlan./A féreglyukak fizikája még nincs kellően megalapozva./

Miben vagyunk nagyon gyengék és védtelenek?A nagy energia koncentrációban./Akár védelmi fegyverként is./

Advertisement

Négy dolog kéne ahhoz, hogy a drogmentes Magyarország koncepciója már 2014-re valósággá váljon: Egy szoba, Kerényi Imre, Széles Gábor, és egy kamera, aminek a képét közvetíti minden tévé, politikai hovatartozástól függetlenül.

Share This Story

Get our newsletter