This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Széles Gábor visszatért, most repülő csészealjakat és teleportot jósol

Illustration for article titled Széles Gábor visszatért, most repülő csészealjakat és teleportot jósol

Az ionfáklyák, a nanoszál technológia és a nagy tolóerejű hajtóművek miatt az emberiség ma már képes lehet a repülő csészealjak előállítására. A térugrás, teleportálás hamarosan lehetségessé válhat. Gyere, és pattanj föl a Cinkkel egy szédítő utazásra a Széles-expresszen, ahol csak a kétharmad a biztos, az energiamegmaradás törvénye nem!

Advertisement

Szombat délután ötkor azt hittem, ez a nap is unalmasan, nyugalmasan ér majd véget, enerváltan pörgettem az RSS feedet, a Facebookot és a Tumblrt, aztán megint előröl. Tényleg elhittem, hogy nem lesz már ma kontent, aztán valami nagyon furcsa történt. A laptopom emelkedni, majd lebegni kezdett, utána én is egész könnyűvé váltam, majd fölestem a plafonra.

Először azt hittem, hogy a gravitáció kapcsolt ki, de mikor egy zölden-lilán derengő csillagkapu nyílt az égen, amin idegenek egész sora kezdett el a Földre teleportálni Pataki Attila nevét visítva, akkor már tudtam, hogy itt Széles Gábor a buli.

Advertisement

A fideszes médiamogul szabad verses formába öntötte krédóját a Facebookon:

Miben hiszek?
Az emberiség ma már rendelkezik a repülő csészealjak mind a három legfontosabb technológiai elemével:
1. Ion fákylák./Levegő surlódásának legyőzéséhez./
2. Nanoszál tehnológiával./Bemérhetetlenség, lelőhetetlenséghez./
3. Nagy toló erejű hajtóművekkel./Melyek alkalmasak nyolc-tíz g-s gyorsulások biztosításához./Tehát a térugrást már a földi készítésű járművek is tudják biztosítani.

Szerintem ezen technikai tudás alapján a Boing-nél fognak megjelenni az első 600-800 fő szállítására alkalmas hangsebesség többszörösével haladó járművek leghamarább./Air-busz programmoknak annyi!/

Igazi nagy áttőrésre ezek az eszközök mikor lesznek alkalmasak?/A galaktikus kutatások szempontjából?/Ha a teleportálás technológiáját is kidolgozzák./Nem csak egy atomra amire jelenleg már képes az emberiség./

Mikor lesz az emberiség erre képes?Ma még megjósolhatatlan./A féreglyukak fizikája még nincs kellően megalapozva./

Miben vagyunk nagyon gyengék és védtelenek?A nagy energia koncentrációban./Akár védelmi fegyverként is./

Advertisement

Négy dolog kéne ahhoz, hogy a drogmentes Magyarország koncepciója már 2014-re valósággá váljon: Egy szoba, Kerényi Imre, Széles Gábor, és egy kamera, aminek a képét közvetíti minden tévé, politikai hovatartozástól függetlenül.

Share This Story

Get our newsletter