Széles: Orbán Viktor előre látta a világ energetikai változását

Folytatódik a tegnapi kozmoszi interjú Széles Gáborral, sajnos az energiacellákat már kimaxolták az előző részben, de itt is maradnak még csodák az erőszakosan felcsillagozott zalacsányi hotelről, Orbán Viktor jövőbelátásáról és arról, hogy az amerikaiak megjósolták Gyurcsány bukását.

A második részt itt tudjátok elolvasni. Én simán le tudnék élni egy hónapot úgy, hogy minden nap kikerül egy újabb fejezet.

Itt van például a bekezdés a rezsicsökkentésről:

...rájöttem: Orbán Viktor előre látta a világ energetikai változását. Azzal, hogy az Egyesült Államok önfenntartóvá vált, kihúzta az energiaszőnyeget az arabok alól, zuhan az olaj- és a gázár. E prognózissal a fejében Orbán nyugodtan bevállalhatta a rezsicsökkentést, hiszen lépésével nem lehetetlenítette el a szolgáltatókat. Más kérdés, hogy ezt az egészet úgy sütötte el a választók felé, hogy „lám, térdre kényszerítem a multikat".

Én minden egyes napon, minden egyes délben el tudnék olvasni egy csomó ilyen mondatot, amíg bele nem gajdulok.

Ezúton szeretnénk gratulálni a Hír24-nek az áldozatos munkájáért és Neményi Mártonnak a magyar történelem legfaszább Széles Gábor-fotójáért.

Széles Gábor végre őszintén beszél a kozmoszi energiákról

A Hír24 elkapta egy nagyinterjúra Széles Gábort, az Echo TV és a Magyar Hírlap tulajdonosát, hogy beszéljen már egy kicsit a moduláris energiacellájáról, a békemenetről, az ufókról, az kozmikus energiákról és az istenhitről. Gyíkemberekről egyelőre nem esett szó, de a felsorolt dolgokról igen.

Széles Gábor az energiacelláról:

...az energiacella nem az őrület kategóriájába tartozik, hanem egy konkrét, naprendszeren belüli fizikai tényen alapul.

Széles Gábor arról, hogy mit is csinál az energiacellája:

Egyetlen berendezés egy átlagos, nyolcvan négyzetméteres lakás számára tíz egység villamos áramot állít elő - vagy csak ötöt, konfigurációtól függően -, de a háztartás ebből csupán egy egységet használ fel, a többi kilencet, illetve négyet visszatáplálja a hálózatba, vagyis pénzt hoz a tulajdonosának.

Széles Gábor a gravitációról:

Matematikailag leírjuk, de a fizikai modell nincs meg. Azt sem értjük, hogy a Földre érkező idegen lények hogyan kapcsolják ki. A magánvéleményem egyébként az, hogy kikapcsolható a gravitáció.

Advertisement

Széles Gábor a kozmosz energiáiról:

…a kozmoszban nagyságrendekkel több energia található. Ha utóbbit is sikerül megcsapolni, még távoli galaxisokba is lesz esélye eljutni az emberiségnek.

Széles Gábor az állítólagos MDF 01-es rendszámáról:

Hazugság! Az ellenségeim terjesztették ezt, hogy feszültséget keltsenek a párt vezetése és köztem, mondván, Széles önmagát tartja a legfőbb MDF-esnek.

Advertisement

Széles Gábor a vallásról:

Abszolút istenhívőnek neveltek. (…) Miért ne derülhetne ki az is, hogy az értelmes lényeknek nemcsak az általunk eddig ismert földi mutációi léteznek? És az miért lenne elképzelhetetlen, hogy a földi vallások is csupán egy magasabb rendű vallás szerény mutációi?

És ez még csak az első interjú! Mi lesz itt holnap?

Széles Gáborról itt olvashatsz a Cinken.

Kép: algebraicvarietyshow