A H√≠r24 elkapta egy nagyinterj√ļra Sz√©les G√°bort, az Echo TV √©s a Magyar H√≠rlap tulajdonos√°t, hogy besz√©ljen m√°r egy kicsit a modul√°ris energiacell√°j√°r√≥l, a b√©kemenetrŇĎl, az uf√≥kr√≥l, az kozmikus energi√°kr√≥l √©s az istenhitrŇĎl. Gy√≠kemberekrŇĎl egyelŇĎre nem esett sz√≥, de a felsorolt dolgokr√≥l igen.

Széles Gábor az energiacelláról:

...az energiacella nem az ŇĎr√ľlet kateg√≥ri√°j√°ba tartozik, hanem egy konkr√©t, naprendszeren bel√ľli fizikai t√©nyen alapul.

Széles Gábor arról, hogy mit is csinál az energiacellája:

Egyetlen berendez√©s egy √°tlagos, nyolcvan n√©gyzetm√©teres lak√°s sz√°m√°ra t√≠z egys√©g villamos √°ramot √°ll√≠t elŇĎ - vagy csak √∂t√∂t, konfigur√°ci√≥t√≥l f√ľggŇĎen -, de a h√°ztart√°s ebbŇĎl csup√°n egy egys√©get haszn√°l fel, a t√∂bbi kilencet, illetve n√©gyet visszat√°pl√°lja a h√°l√≥zatba, vagyis p√©nzt hoz a tulajdonos√°nak.

Széles Gábor a gravitációról:

Matematikailag le√≠rjuk, de a fizikai modell nincs meg. Azt sem √©rtj√ľk, hogy a F√∂ldre √©rkezŇĎ idegen l√©nyek hogyan kapcsolj√°k ki. A mag√°nv√©lem√©nyem egy√©bk√©nt az, hogy kikapcsolhat√≥ a gravit√°ci√≥.

Advertisement

Széles Gábor a kozmosz energiáiról:

‚Ķa kozmoszban nagys√°grendekkel t√∂bb energia tal√°lhat√≥. Ha ut√≥bbit is siker√ľl megcsapolni, m√©g t√°voli galaxisokba is lesz es√©lye eljutni az emberis√©gnek.

Széles Gábor az állítólagos MDF 01-es rendszámáról:

Hazugs√°g! Az ellens√©geim terjesztett√©k ezt, hogy fesz√ľlts√©get keltsenek a p√°rt vezet√©se √©s k√∂ztem, mondv√°n, Sz√©les √∂nmag√°t tartja a legfŇĎbb MDF-esnek.

Advertisement

Széles Gábor a vallásról:

Abszol√ļt istenh√≠vŇĎnek neveltek. (‚Ķ) Mi√©rt ne der√ľlhetne ki az is, hogy az √©rtelmes l√©nyeknek nemcsak az √°ltalunk eddig ismert f√∂ldi mut√°ci√≥i l√©teznek? √Čs az mi√©rt lenne elk√©pzelhetetlen, hogy a f√∂ldi vall√°sok is csup√°n egy magasabb rendŇĪ vall√°s szer√©ny mut√°ci√≥i?

√Čs ez m√©g csak az elsŇĎ interj√ļ! Mi lesz itt holnap?

Széles Gáborról itt olvashatsz a Cinken.

Kép: algebraicvarietyshow