This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Széles Gábor végre őszintén beszél a kozmoszi energiákról

Illustration for article titled Széles Gábor végre őszintén beszél a kozmoszi energiákról

A Hír24 elkapta egy nagyinterjúra Széles Gábort, az Echo TV és a Magyar Hírlap tulajdonosát, hogy beszéljen már egy kicsit a moduláris energiacellájáról, a békemenetről, az ufókról, az kozmikus energiákról és az istenhitről. Gyíkemberekről egyelőre nem esett szó, de a felsorolt dolgokról igen.

Advertisement

Széles Gábor az energiacelláról:

...az energiacella nem az őrület kategóriájába tartozik, hanem egy konkrét, naprendszeren belüli fizikai tényen alapul.

Advertisement

Széles Gábor arról, hogy mit is csinál az energiacellája:

Egyetlen berendezés egy átlagos, nyolcvan négyzetméteres lakás számára tíz egység villamos áramot állít elő - vagy csak ötöt, konfigurációtól függően -, de a háztartás ebből csupán egy egységet használ fel, a többi kilencet, illetve négyet visszatáplálja a hálózatba, vagyis pénzt hoz a tulajdonosának.

Advertisement

Széles Gábor a gravitációról:

Matematikailag leírjuk, de a fizikai modell nincs meg. Azt sem értjük, hogy a Földre érkező idegen lények hogyan kapcsolják ki. A magánvéleményem egyébként az, hogy kikapcsolható a gravitáció.

Advertisement

Széles Gábor a kozmosz energiáiról:

…a kozmoszban nagyságrendekkel több energia található. Ha utóbbit is sikerül megcsapolni, még távoli galaxisokba is lesz esélye eljutni az emberiségnek.

Advertisement

Széles Gábor az állítólagos MDF 01-es rendszámáról:

Hazugság! Az ellenségeim terjesztették ezt, hogy feszültséget keltsenek a párt vezetése és köztem, mondván, Széles önmagát tartja a legfőbb MDF-esnek.

Advertisement

Széles Gábor a vallásról:

Abszolút istenhívőnek neveltek. (…) Miért ne derülhetne ki az is, hogy az értelmes lényeknek nemcsak az általunk eddig ismert földi mutációi léteznek? És az miért lenne elképzelhetetlen, hogy a földi vallások is csupán egy magasabb rendű vallás szerény mutációi?

Advertisement

És ez még csak az első interjú! Mi lesz itt holnap?

Széles Gáborról itt olvashatsz a Cinken.

Kép: algebraicvarietyshow

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter