Sz√©les "Energiacella" G√°bor oldal√°t megt√°madt√°k a balliber√°lisok √°ltal dr√≥ton r√°ngatott Facebook-ŇĎr√∂k. A kommentek k√∂z√∂tt megsz√ľletett a megold√°s a rejt√©lyre: a kommunist√°k √≠gy vesznek revansot a v√°laszt√°si veres√©g√©rt!

Tegnap m√©g sz√°rnyal√≥ intellektus, ionf√°klya, √©s rep√ľlŇĎcs√©szealjak f√≥ruma volt. V√°r √°llott, most kŇĎhalom. Vannak olyanok, akiknek nem √°ll √©rdek√©ben, hogy a v√≠vm√°nyok eljussanak az emberekhez. Ňźk a Facebook ŇĎrei, akik m√©g egy Magyar Narancs cikket is k√©pesek cenz√ļr√°zni, ha arr√≥l van sz√≥.

Azt√°n Sz√©les √ļgy l√°tta, a liber√°lbolsevista szil√≠cium-v√∂lgyiek leszedt√©k az elŇĎzŇĎ m√©ltatlankod√≥ posztj√°t is.

Advertisement

K√©sŇĎbb a Magyar H√≠rlap-tulaj nagyon bepipult. Vizsg√°latot kezdem√©nyezne, √©s finoman befeny√≠ti Zuckerberget √©s bŇĪnband√°j√°t. T√ļl nagy hallal kezdtek! Mi j√∂het itt? Magyar H√≠rlap lej√°rat√≥kamp√°ny a Facebook ellen? Vudu szertart√°s az Echo TV-ben? Esetleg r√°√°l√≠tj√°k az √ľgyre Szaniszl√≥ Ferencet?

Advertisement

A kommentek k√∂z√∂tt viszont a m√©diamogul m√°r a friss√≠t√©stŇĎl is √≥dzkodik, nehogy az f5 lenyom√°sa ut√°n bek√ļsszon a monitorra Hagy√≥ Mikl√≥s √©s saj√°t kez√©vel pakolja noki√°s dobozba a posztokat. M√©g szerencse, hogy a sz√©tosztottakat a sok hely miatt m√°r nem tudj√°k t√∂r√∂lni, csak az ŇĎ oldal√°r√≥l!

Advertisement

Az internet és Széles csatájához képest a rezsiharcot fakarddal, homokozóban vívják.

[FŇĎk√©p: Gr√≥fj√°rd√°nh√°zy]