Az Obama egyik besz√©de k√∂zben 2012-ben felvett, illumin√°tusokkal sz√∂vets√©ges alakv√°lt√≥ f√∂ld√∂nkv√ľli testŇĎrrŇĎl sz√≥l√≥ vide√≥t posztolt ki Facebook-fal√°ra Sz√©les G√°bor milli√°rdos, aki a kifogyhatatlan energiacell√°j√°val nemsok√°ra √∂r√∂kre megszerzi a k√©tharmadot Orb√°n Viktornak. Ne higgy√ľk azonban, hogy az ufol√≥gia az orb√°nist√°k speci√°lis kattan√°sa.

A fiatalabb olvas√≥k tal√°n nem is hallottak r√≥la, de Horn Gyula honv√©delmi minisztere, a megmagyar√°zhatatlanul n√©pszerŇĪ Keleti Gy√∂rgy - Keleti Andrea √©s a prostitu√°ltbizniszben utaz√≥ Keleti Gy√∂rgyi apja - MSZP-s korm√°nytagk√©nt is j√°rta az uf√≥konferenci√°kat √©s √≠rta az uf√≥cikkeket. Nem is csoda, hiszen akivel olyan t√∂rt√©nik, mint vele, √∂r√∂kre eljegyzi mag√°t az Idegenekkel:

"J√≥ tizen√∂t √©vvel ezelŇĎtt Kanad√°b√≥l j√∂tt√ľnk haza a feles√©gemmel. Nem volt k√∂zvetlen j√°rat Budapestre, Moszkv√°n √°t utaztunk. Amikor √©jjel Ukrajna f√∂l√∂tt rep√ľlt√ľnk, felfigyelt√ľnk arra, hogy a g√©p alatti ter√ľlet folyamatosan meg van vil√°g√≠tva. A f√©ny vel√ľnk egy√ľtt haladt. Sz√©pen l√°tszott az alattunk elter√ľlŇĎ t√°j: utak, mocsarak. J√≥l ki lehetett venni mindent, holott 8-10 ezer m√©ter magasan rep√ľlt√ľnk. Azt√°n ez a jelens√©g, amelynek nem volt l√°that√≥ forr√°sa, egyszer csak eltŇĪnt. K√©sŇĎbb olvastam arr√≥l, hogy az Aeroflot pil√≥t√°i m√°shol is √©szlelt√©k hasonl√≥t."