Illustration for article titled Széles Gábor csak most találkozott Obama ufótestőrével

Az Obama egyik beszéde közben 2012-ben felvett, illuminátusokkal szövetséges alakváltó földönkvüli testőrről szóló videót posztolt ki Facebook-falára Széles Gábor milliárdos, aki a kifogyhatatlan energiacellájával nemsokára örökre megszerzi a kétharmadot Orbán Viktornak. Ne higgyük azonban, hogy az ufológia az orbánisták speciális kattanása.

A fiatalabb olvasók talán nem is hallottak róla, de Horn Gyula honvédelmi minisztere, a megmagyarázhatatlanul népszerű Keleti György - Keleti Andrea és a prostituáltbizniszben utazó Keleti Györgyi apja - MSZP-s kormánytagként is járta az ufókonferenciákat és írta az ufócikkeket. Nem is csoda, hiszen akivel olyan történik, mint vele, örökre eljegyzi magát az Idegenekkel:

"Jó tizenöt évvel ezelőtt Kanadából jöttünk haza a feleségemmel. Nem volt közvetlen járat Budapestre, Moszkván át utaztunk. Amikor éjjel Ukrajna fölött repültünk, felfigyeltünk arra, hogy a gép alatti terület folyamatosan meg van világítva. A fény velünk együtt haladt. Szépen látszott az alattunk elterülő táj: utak, mocsarak. Jól ki lehetett venni mindent, holott 8-10 ezer méter magasan repültünk. Aztán ez a jelenség, amelynek nem volt látható forrása, egyszer csak eltűnt. Később olvastam arról, hogy az Aeroflot pilótái máshol is észlelték hasonlót."

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter