Illustration for article titled Szegény Weiss Manfrédot minden idióta politikus meggyalázza

Most az Együttől kapott pofont a leghíresebb magyar zsidó nagytőkés, előtte pedig a fideszes rezsibiztos nem hagyta a sírban nyugodni. Szavazz, melyikük a nagyobb hülye!

Advertisement
Illustration for article titled Szegény Weiss Manfrédot minden idióta politikus meggyalázza

Hiába élt a családja generációk óta Magyarországon, hiába élnek itt zsidók ezer éve, a politikai poén kedvéért az Együtt Csepelen a fent látható formában bevándorlózta le Weiss Manfrédot. Pompás ötlet, csak gratulálni tudok hozzá!

Advertisement

A progresszív párt méltó partnere Németh Szilárd rezsibiztos, aki 2012-ben a Parlamentben jelentette be a Weiss Manfréd Terv indulását, ami a csepeli gyártelep újraállamosítás utáni újraindítását jelentette volna.

„Vissza kell venni a gyárat azoktól, akik privatizálták, és újra állami tulajdonba vonni” – mondta akkor. Weiss Manfréd azért nem kelt ki a sírból, mert a terv csak dumának bizonyult.

Advertisement

Hogy miért volt durva pont róla elnevezni ezt a politikai kamuterméket? Hát mert Weiss Manfréd akkora barátja volt az államosításnak, hogy miután a Tanácsköztársaság elvette a csepeli gyárát, öngyilkos lett méreggel, alig tudták megmenteni.

Most tiéd a döntés:

Share This Story

Get our newsletter