This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Szegény Pistike öngyilkos akart lenni üdítővel, ez lett belőle

Illustration for article titled ​Szegény Pistike öngyilkos akart lenni üdítővel, ez lett belőle

Telerakták gyógyszerrel a Márka energiaitalát, hála istennek ártatlan, bár rossz ízű vitaminnal. Egy nagy klasszikus borzongató reinkarnációja.

Advertisement

Mint egy tragikomikus gyerekdráma slusszpoénja, olyan a Márka első energiaital-sorozatának narancsos tagja. Mintha valaki túl sok gyógyszert oldott volna fel a buborékos üdítőjében. Az ital első húzásra olyan, mintha az ősképből, a narancsos Márkából innánk. De alighogy leért, máris jön vissza lifttel a markáns vegyi utóíz, Az egész hatás már-már drámai lenne emiatt, de ekkor jön az újabb, ezúttal kellemes meglepetés: a pár másodperc múlva elkerülhetelenül megérkező finom böffentés már megint narancsízű. Ha igazán következetes tesztelő vagyok, ki is hányom és arról is megírom, hogy milyen volt, de nálam ez nem megy parancsszóra.

Ez a polivitaplexes árnyalat egyáltalán nem ritka dolog energiaitaloknál, vagyis pár éve még egészen általános jelenség volt, aztán a mérnökök sikeresen leküzdötték. A Márka laborjaiban eszerint még nem. Pedig lenne fantázia a felturbózott Márkában, például azért, mert ez legalább tényleg nem ugyanolyan, mint a többi energiaital. És töménnnyel keverve talán a gyógyszeríz sem érezhető ennyire. Kérdés, hogy a fogyasztók elfogadnak-e egy hagyományos italra emlékeztető, csak éppen mellékesen pörgető terméket, vagy kifejezetten csak energiaitalszerű (=Red Bull-klón) energiaitalokra vágynak. Amíg ez kiderül, megyek szerezni egy meggyeset, mert mégiscsak az volt az igazi Márka, ami mellett a narancsos valójában maximum mostohatestvér lehetett.

Share This Story

Get our newsletter