This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Szegény Chavez, most, hogy halott, már Scheiring Gábor sem rajong érte

Illustration for article titled Szegény Chavez, most, hogy halott, már Scheiring Gábor sem rajong érte

Hiába a szinte korlátlan hatalom és a rajongók áradó szeretete, az igazi bajban derül ki, hogy kire számíthat az ember. És Hugo Chavez venezuelai wannabe diktátor most, hogy meghalt, politikailag is magára maradt. A jelek szerint elpártolt tőle legnagyobb magyar szövetségese, az orosz és az azeri diktátorral cimboráló Orbán Viktor egyetlen igazi alternatívája, Scheiring Gábor.

Advertisement

Az egykori LMP-frakció tagja mára legendássá vált blogbejegyzésben ünnepelte Hugo tavalyi elnökválasztási győzelmét, olyan szavakkal, amiket Kerényi Imre is mondhatott volna:

A társadalom döntő részét bevonta a politikába, az emberek az utcán olvasták és osztogatták egymásnak az új alkotmányt, a kihívói pedig puccsokkal és a gazdasági elit pénzének és médiájának bevetésével operáltak, míg hatalomra jutásakor a nép jelentős része pedig írni-olvasni is alig tudott.

Advertisement

Most bezzeg egy szava sem volt a blogján az Idol halálára. Ilyen hálátlanok a politikusok, izgatottan várjuk, hogy az európai értelemben vett ökopolitikus mikor tesz hitet Evo Morales vagy a kimdzsonguni kísérlet mellett.

Share This Story

Get our newsletter