Hi√°ba a szinte korl√°tlan hatalom √©s a rajong√≥k √°rad√≥ szeretete, az igazi bajban der√ľl ki, hogy kire sz√°m√≠that az ember. √Čs Hugo Chavez venezuelai wannabe dikt√°tor most, hogy meghalt, politikailag is mag√°ra maradt. A jelek szerint elp√°rtolt tŇĎle legnagyobb magyar sz√∂vets√©gese, az orosz √©s az azeri dikt√°torral cimbor√°l√≥ Orb√°n Viktor egyetlen igazi alternat√≠v√°ja, Scheiring G√°bor.

Az egykori LMP-frakci√≥ tagja m√°ra legend√°ss√° v√°lt blogbejegyz√©sben √ľnnepelte Hugo tavalyi eln√∂kv√°laszt√°si gyŇĎzelm√©t, olyan szavakkal, amiket Ker√©nyi Imre is mondhatott volna:

A t√°rsadalom d√∂ntŇĎ r√©sz√©t bevonta a politik√°ba, az emberek az utc√°n olvast√°k √©s osztogatt√°k egym√°snak az √ļj alkotm√°nyt, a kih√≠v√≥i pedig puccsokkal √©s a gazdas√°gi elit p√©nz√©nek √©s m√©di√°j√°nak bevet√©s√©vel oper√°ltak, m√≠g hatalomra jut√°sakor a n√©p jelentŇĎs r√©sze pedig √≠rni-olvasni is alig tudott.

Most bezzeg egy szava sem volt a blogján az Idol halálára. Ilyen hálátlanok a politikusok, izgatottan várjuk, hogy az európai értelemben vett ökopolitikus mikor tesz hitet Evo Morales vagy a kimdzsonguni kísérlet mellett.