Már nem sért szemérmet.

Elfogt√°k a rendŇĎr√∂k azt a 25 √©ves szegedi f√©rfit, aki rendszeresen szem√©rems√©rtŇĎ m√≥don mutogatta mag√°t a 71-es buszon √©s a belv√°rosban ‚Äď t√°j√©koztatta a Csongr√°d Megyei RendŇĎr-fŇĎkapit√°nys√°g sz√≥vivŇĎje kedden az MTI-t.

Szenti Szabolcs k√∂z√∂lte, a rendŇĎr√∂k a Sz√©chenyi t√©ren igazoltatt√°k T. Benc√©t, miut√°n tetten √©rt√©k, hogy a nemi szerv√©t mutogatva s√©t√°l a belv√°rosban. ElŇĎ√°ll√≠t√°sa ut√°n a fiatalember azt mondta, a ‚Äělebuk√°s vesz√©lye izgat√≥an hatott r√°‚ÄĚ, ez√©rt mutogatta mag√°t korabeli l√°nyoknak. A f√©rfi ellen szem√©rems√©rt√©s v√©ts√©g√©nek megalapozott gyan√ļja miatt indult b√ľntetŇĎelj√°r√°s.

A Széchenyi téren egyébként nagyon szép, öreg platánok sora áll, sokat sétáltam ott régen (nemi szervemet szemérmesen eltakarva). A fasor mellett kergetett meg egyszer Sugár Meliton.

Forr√°s: MTI. Merev p√©nisz√©n boroskup√°t egyens√ļlyoz√≥ szat√≠rt bemutat√≥ k√©p√ľnk illusztr√°ci√≥, egy ie. 5. sz√°zadi etruszk v√°za r√©szlete. Az eg√©szet a British Museumban lehet megn√©zni.