Kátya Romanovszkaja egy reggel arra eszmélt, hogy valaki az autójára láncolt egy mázsás, részletgazdagon kifaragott fapélót.

Romanovszkaja rögtön tudta, hogy miért kapta ezt a hatalmas dákót a járművére, kollégájával együtt ő szerkeszti a @KermlinRussia nevű twittert, amit úgy kell elképzelni, mint a Daily Show-t vagy a Colbert Reportot, csak éppen száznegyven karakterben. A KermlinRussia négy éve indult, amikor Medvegyev elnök ellátogatott a Szilícium-völgybe és ott elindított a saját twitter-kontóját, a KremlinRussia-t. Romanovszkajáékat hamarosan több tízezren követték.

Advertisement

A nő egyébként rögtön a Kreml által kiképzett, fiatalokból álló állami szervezetet látta a csomag hátterében, ők követnek el hasonlóan gyerekes humorú csínyeket olyanok ellen, akik támadják a jelenlegi vezetést. A félelmetes az egészben az volt, hogy biztosak voltak benne, kinek a kocsijára teszik a fütyköst, tehát valószínűleg megfigyelték őket.

Pár barát segítségével sikerült felcígölniük a lakásba, majd állítólag nemsokára jelentkezett egy férfi, aki ezzel a masszív példánnyal szeretné bővíteni az eddig összeszedett faszgyűjteményét. Bár mekkora vírusvideó lett volna belőle, ha ráfestenek obszcén dolgokat, aztán meg bedarálják egy óriás fanyűvővel!

[New Republic via markoferko]

Fotó: Facebook

Share This Story

Get our newsletter