Kátya Romanovszkaja egy reggel arra eszmélt, hogy valaki az autójára láncolt egy mázsás, részletgazdagon kifaragott fapélót.

Romanovszkaja r√∂gt√∂n tudta, hogy mi√©rt kapta ezt a hatalmas d√°k√≥t a j√°rmŇĪv√©re, koll√©g√°j√°val egy√ľtt ŇĎ szerkeszti a @KermlinRussia nevŇĪ twittert, amit √ļgy kell elk√©pzelni, mint a Daily Show-t vagy a Colbert Reportot, csak √©ppen sz√°znegyven karakterben. A KermlinRussia n√©gy √©ve indult, amikor Medvegyev eln√∂k ell√°togatott a Szil√≠cium-v√∂lgybe √©s ott elind√≠tott a saj√°t twitter-kont√≥j√°t, a KremlinRussia-t. Romanovszkaj√°√©kat hamarosan t√∂bb t√≠zezren k√∂vett√©k.

A nŇĎ egy√©bk√©nt r√∂gt√∂n a Kreml √°ltal kik√©pzett, fiatalokb√≥l √°ll√≥ √°llami szervezetet l√°tta a csomag h√°tter√©ben, ŇĎk k√∂vetnek el hasonl√≥an gyerekes humor√ļ cs√≠nyeket olyanok ellen, akik t√°madj√°k a jelenlegi vezet√©st. A f√©lelmetes az eg√©szben az volt, hogy biztosak voltak benne, kinek a kocsij√°ra teszik a f√ľtyk√∂st, teh√°t val√≥sz√≠nŇĪleg megfigyelt√©k ŇĎket.

P√°r bar√°t seg√≠ts√©g√©vel siker√ľlt felc√≠g√∂lni√ľk a lak√°sba, majd √°ll√≠t√≥lag nemsok√°ra jelentkezett egy f√©rfi, aki ezzel a massz√≠v p√©ld√°nnyal szeretn√© bŇĎv√≠teni az eddig √∂sszeszedett faszgyŇĪjtem√©ny√©t. B√°r mekkora v√≠rusvide√≥ lett volna belŇĎle, ha r√°festenek obszc√©n dolgokat, azt√°n meg bedar√°lj√°k egy √≥ri√°s fanyŇĪvŇĎvel!

Advertisement

[New Republic via markoferko]

Fotó: Facebook