Illustration for article titled Százkilós fapéniszt láncoltak az orosz ellenzéki humorista autójára

Kátya Romanovszkaja egy reggel arra eszmélt, hogy valaki az autójára láncolt egy mázsás, részletgazdagon kifaragott fapélót.

Advertisement

Romanovszkaja rögtön tudta, hogy miért kapta ezt a hatalmas dákót a járművére, kollégájával együtt ő szerkeszti a @KermlinRussia nevű twittert, amit úgy kell elképzelni, mint a Daily Show-t vagy a Colbert Reportot, csak éppen száznegyven karakterben. A KermlinRussia négy éve indult, amikor Medvegyev elnök ellátogatott a Szilícium-völgybe és ott elindított a saját twitter-kontóját, a KremlinRussia-t. Romanovszkajáékat hamarosan több tízezren követték.

A nő egyébként rögtön a Kreml által kiképzett, fiatalokból álló állami szervezetet látta a csomag hátterében, ők követnek el hasonlóan gyerekes humorú csínyeket olyanok ellen, akik támadják a jelenlegi vezetést. A félelmetes az egészben az volt, hogy biztosak voltak benne, kinek a kocsijára teszik a fütyköst, tehát valószínűleg megfigyelték őket.

Advertisement

Pár barát segítségével sikerült felcígölniük a lakásba, majd állítólag nemsokára jelentkezett egy férfi, aki ezzel a masszív példánnyal szeretné bővíteni az eddig összeszedett faszgyűjteményét. Bár mekkora vírusvideó lett volna belőle, ha ráfestenek obszcén dolgokat, aztán meg bedarálják egy óriás fanyűvővel!

Illustration for article titled Százkilós fapéniszt láncoltak az orosz ellenzéki humorista autójára
Advertisement

[New Republic via markoferko]

Fotó: Facebook

Share This Story

Get our newsletter