A k√∂rnyezetv√©delem lelkes √©s elk√∂telezett h√≠ve Angyalf√∂ld√∂n indul a Jobbik sz√≠neiben (ami nem a barna, hanem a piros-feh√©r-z√∂ld). ‚ÄěHiszem, hogy √∂sszefog√°ssal nagy v√°ltoz√°sokra vagyunk k√©pesek a szebb j√∂vŇĎ √©rdek√©ben‚ÄĚ ‚Äď √≠rja.

2012 √≥ta √©l v√°laszt√≥ker√ľlet√©ben a jelenleg egy multinacion√°lis c√©gn√©l (!) minŇĎs√©gellenŇĎrk√©nt dolgoz√≥ politikus, aki nem azonos P√©ter Ann√°val, a magyar kaja√ļjs√°g√≠r√°s fenegyerek√©vel. 2014-ben csatlakozott a Jobbikhoz, mert megfogalmaz√≥dott benne, hogy tennie kell a v√°ltoz√°sok√©rt. M√°rmint P√©ter Ann√°ban, nem P√©ter Ann√°ban.

Bemutatkoz√≥j√°ban megeml√≠ti, hogy nagyobb figyelmet kell ford√≠tani a k√∂rny√©k eg√©szs√©g√ľgyi ell√°t√°saira, szŇĪrŇĎvizsg√°lataira, valamint ‚Äěaz √ļth√°l√≥zat is meg√©rett a fel√ļj√≠t√°sra‚ÄĚ. Mondanival√≥j√°t sz√©pen elhelyezett szebbj√∂vŇĎz√©ssel z√°rja, de ezt nem m√°solom ide m√©g egyszer, b√°r nagyon tetszik.

Ha itt laksz, az 5. v√°laszt√≥ker√ľletben:

Bulcs√ļ u. ‚Äď V√°ci √ļt ‚Äď Bessenyei u. ‚Äď K√°rp√°t u. ‚Äď Dr√°va u. ‚Äď HegedŇĪs Gyula u. ‚Äď Tisza u. 3-9. lak√≥t√∂mb√∂k ‚Äď Visegr√°di u. ‚Äď Tisza u. ‚Äď V√°ci √ļt ‚Äď Taksony u. ‚Äď Lehel √ļt (Lehel √ļt 33. kiv√©tel√©vel ) ‚Äď D√≥zsa Gy√∂rgy √ļt ‚Äď Szabolcs u. ‚Äď Szabolcs k√∂z √°ltal hat√°rolt ter√ľlet

Advertisement

akkor most m√°r tudod, hova kell h√ļzni az ikszet.

Disclaimer: Péter Anna volt kollégám és remek barátom. Mármint Péter Anna, nem Péter Anna.