Szavazz Péter Annára

Illustration for article titled Szavazz Péter Annára

A környezetvédelem lelkes és elkötelezett híve Angyalföldön indul a Jobbik színeiben (ami nem a barna, hanem a piros-fehér-zöld). „Hiszem, hogy összefogással nagy változásokra vagyunk képesek a szebb jövő érdekében” – írja.

Advertisement

2012 óta él választókerületében a jelenleg egy multinacionális cégnél (!) minőségellenőrként dolgozó politikus, aki nem azonos Péter Annával, a magyar kajaújságírás fenegyerekével. 2014-ben csatlakozott a Jobbikhoz, mert megfogalmazódott benne, hogy tennie kell a változásokért. Mármint Péter Annában, nem Péter Annában.

Illustration for article titled Szavazz Péter Annára
Advertisement

Bemutatkozójában megemlíti, hogy nagyobb figyelmet kell fordítani a környék egészségügyi ellátásaira, szűrővizsgálataira, valamint „az úthálózat is megérett a felújításra”. Mondanivalóját szépen elhelyezett szebbjövőzéssel zárja, de ezt nem másolom ide még egyszer, bár nagyon tetszik.

Ha itt laksz, az 5. választókerületben:

Bulcsú u. – Váci út – Bessenyei u. – Kárpát u. – Dráva u. – Hegedűs Gyula u. – Tisza u. 3-9. lakótömbök – Visegrádi u. – Tisza u. – Váci út – Taksony u. – Lehel út (Lehel út 33. kivételével ) – Dózsa György út – Szabolcs u. – Szabolcs köz által határolt terület

Advertisement

akkor most már tudod, hova kell húzni az ikszet.

Disclaimer: Péter Anna volt kollégám és remek barátom. Mármint Péter Anna, nem Péter Anna.

Share This Story

Get our newsletter