Szandi és férje a politika miatt rúgták ki a szövegírójukat

Illustration for article titled Szandi és férje a politika miatt rúgták ki a szövegírójukat

Az énekesnő férje a Facebookról is törölte Valla Attilát, aki rengeteg kormánykritikus tartalmat oszt meg, ezt unta meg az énekesnő, és férje, Bogdán Csaba – írja a Bors. Bogdán szerint viszont Valla volt inkorrekt.

Advertisement

A szövegíró az elmúlt hónapokban kezdett aktívan politizálni a közösségi oldalon, Bogdán pedig törölte ezért, állítólag minden politizáló Facebook-ismerősével együtt. A cikk szerint Szandi sem tagadta, hogy politikai okok miatt romlott meg a kapcsolatuk a szerzővel, aki egyébként 44 dalszöveget írt az énekesnőnek.

Miután megjelent a cikk, Bogdán a Facebookon azt írta, a Bors újságírója nem is beszélt Szandival. Továbbá inkorrektnek nevezte Vallát, amiért kiragadott egy részletet a levelezésükből, és támadta a bulvárújságírás egészét, végül ki is posztolta a két férfi teljes levélváltását, "mindenki eldöntheti, ki mond igazat".

Advertisement

Utóbbinak már nagyon szomorú, idősődő magyarzenész-feelingje van, pláne, amikor olyanok is előkerülnek, hogy ki mit csinált egy falusi haknin. Bogdán Csaba az Első Emelet gitárosaként lett ismert, Valla Attila pedig millió magyar előadónak írt szövegeket, a Hooliganstől Gáspár Laciig.

via Bors

Share This Story

Get our newsletter