Számomra a legfontosabb, hogy minél tovább, egészségben élhessünk

Számomra is, úgyhogy Falus Ferenc főpolgármester-jelölt az én emberem, nem szívesen lennék ezek után Tarlós István helyében. A tegnap óta az unokájáról, a kutyájáról, a lováról, a veder vízről – stb. – elhíresült ember egészen érdekes interjút adott az Indexnek.

Advertisement

Úgyhogy el is kezdtem morfondírozni rajta – amennyire tőlem telik –, hogy vajon azt kell-e megállapítani, hogy üstökösként robbant-e be a választási kampányba Falus Ferenc, vagy ezzel szemben nem láttunk még nála mulyább és, már elnézést, ostobább embert a nagypolitika környékén. Mondjuk a kettő nem feltétlenül zárja ki egymást. Na mindegy, a kérdésre, hogy ő-e az új Medgyessy Péter, alighanem csak néhány héttel később kapunk választ a választók jóvoltából. Az viszont fix, hogy 24 órával ezelőtt még sokkal kevesebben ismerték Falust, és immár sokkal többen gondolnak róla egyáltalán valamit. Nem biztos, hogy azt, hogy zseni, de az sem biztos, hogy ez sokat számít. A lényeg, hogy kissé előbbre ugrott a szürke homályból, méghozzá öles léptekkel.

A fent említett interjúból egyebek közt kiderül még, hogy Falus Ferenc példaképe Kiss Péter, és ha állat lenne, ló lenne. A ló ugyanis nem különösebben okos. De nem is hülye.

Share This Story

Get our newsletter