Számlát állított ki az anyuka, mert nem ment el a buliba a meghívott

Illustration for article titled Számlát állított ki az anyuka, mert nem ment el a buliba a meghívott

Végül mégsem ment el a szülinapi buliba az ötéves cornwalli óvodás kisfiú, mire az ünnepelt anyja kiállított egy 16 fontos számlát, "meg nem jelenési díj" címén. Per is lehet a dologból!

Advertisement

Mindig jó hallani arról, ha máshol még hülyébbek a szülők, mint a te ovidban/iskoládban. Például a nagy-britanniai Plymouthban, ahol egy középsős óvodás kislány anyja a téli szünetben nagyszabású születésnapi bulit rendezett a helyi műanyag sípályán. Úgy volt, hogy az ötéves Alex Nash is ott lesz, amit az apja jelzett is a szervező családnak, csakhogy – állítása szerint – elfelejtette, hogy aznapra már programot szervezett a nagyszülőkhöz, így Sanyika végül nem ment el a zsúrba. Szokásos sztori lett volna, csakhogy pár napja egy borítékot találtak a kisfiú hátizsákjában, amiben egy 16 fontos számla volt a buliszervező anyától, "meg nem jelenési díj" címén. Nash apuka először azt hitte, hogy ez vicc, de nem az volt, a borítékot ráadásul egy óvónő rakta be a táskába.

Illustration for article titled Számlát állított ki az anyuka, mert nem ment el a buliba a meghívott
Advertisement

Jó nagy balhé lett a dologból, a bedühödött apa a lakásán vonta felelősségre a számlát kiállító anyát, hogy az ügy egy remek facebookos veszekedéssel záruljon az anya és Alex apjának élettársa között. A zsúrszervező asszony már ott tart, hogy bíróságon hajtatja be az összeget, ami nyilván jóval többe kerülne 16 fontnál, viszont nagy kicseszés. A nő azt mondja, gyerekenként kellett fizetnie a buli helyszínéül szolgáló nyári sípályán, bár a remek levelezés egy pontján elismerte, hogy a meghívottaknak nem említett semmiféle költséget. A sztori elérte a globális média ingerküszöbét, amit azért kevés ovis szülinapról lehet elmondani.

Share This Story

Get our newsletter