Egyik kedvenc idei filmem az Orb√°n Viktor √©s Pint√©r S√°ndor m√≥k√°znak a h√≥ban c√≠mŇĪ, amit a minisztereln√∂k maga ind√≠tott el a netes karrier √ļtj√°n, a korm√°ny.hu-n. (Szeg√©ny Orb√°n √©s Pint√©r a gaty√°jukat is kifizethetik a halmozott t√∂rv√©nys√©rt√©s√©rt, hiszen nem takart√°k ki egyetlen rendŇĎr arc√°t sem! Durva perek j√∂nnek, mint minden ilyen esetben.) A film nyolcadik perce t√°j√°n (8:45-n√©l) Viktor √©s S√°ndor felveszik a Cuki Erd√©lyi P√°rt, akik a kamionjukhoz igyekeznek vissza. Ha a fick√≥, az, akit azonnal megtal√°lt egy rak√°s internetezŇĎ, √©s a Cinknek is elk√ľldt√©k a Facebookos adatlapj√°t, akkor egy olyan, felt√©telezhetŇĎen feket√©n kamionoz√≥ pasir√≥l van sz√≥, aki nem a Facebookon megje√∂lt partner√©vel gyalogolt a h√≥ban.

Linkelni nem fogom az oldal√°t, mert nem k√∂zszereplŇĎ, plusz 100 sz√°zal√©kig biztos sem vagyok abban, hogy ŇĎ az, de lev√©l√≠r√≥inkhoz hasonl√≥an a f√©l magyar internet B.K. k√°poln√°rfalui munkan√©lk√ľlik√©nt azonosa√≠totta a Sz√©kely Utast, a csaj√°t meg B.K. fodr√°sz-manikŇĪr√∂sk√©nt. Mik√∂zben partnerek√©nt M.T. van megjel√∂lve. A sz√°lasista vonal onnan j√∂n, hogy a fal√°ra kitett sz√©kely z√°szl√≥t a Sz√°lasi Ferenc Tisztelet√©re nevŇĪ oldalr√≥l osztotta meg. Mondjuk egyetlen tov√°bbi hungarista posztot vagy l√°jkolt oldalt sem tal√°ltam a fal√°n.

Az adatlapja szerint nincs munk√°ja, innen a munkan√©lk√ľli vonal. A huhog√≥k azon is huhognak, hogy p√©nteken, a kamionb√≥l friss√≠tette a profilk√©p√©t, b√°r azt egy√°ltal√°n nem √©rtem, hogy ez mire lenne bizony√≠t√©k. B.K. , ha ŇĎ volt az, a jelek szerint im√°dja a term√©szetet, egy k√©pen pedig egy em√©sztŇĎg√∂d√∂rszerŇĪ dolog mellett l√°that√≥, ami ugyanakkor lehet d√≠szk√ļt is.

A sztori tanulsága az, hogy ez ember vigyázzon, ha propagandafilmforgatás keretében autójába fogadja a miniszterelnök.