Ez t√©nyleg elk√©pesztŇĎ: linkben kaptam a klipet, megn√©ztem, √©s a legv√©g√©gig egy√©telmŇĪen azt hittem, hogy ez egy Fidesz-kamp√°nyfilm. De nem. Ez a Nemzeti V√°laszt√°si Iroda p√°rtsemleges felh√≠v√°sa arra, hogy regisztr√°ljunk min√©l t√∂bben a v√°laszt√°sokra.

Kem√©ny vagyok √©s harcedzett, de most m√©g mindig t√°tott sz√°jjal meredek a monitorra, pedig percek teltek el az√≥ta, hogy v√©gign√©ztem a valasztas.hu vide√≥j√°t. Igaz√°b√≥l azt nem √©rtem, hogy ha a Fidesz √≠gy √°ll hozz√°, akkor mi sz√ľks√©g a v√°laszt√°sokra, vagyis pontosabban mi sz√ľks√©g a v√°laszt√°sok menet√©t szab√°lyoz√≥ t√∂rv√©nyekre? Itt egy film, amit egy hangs√ļlyozottan p√°rtsemleges √°llami szerv k√©sz√≠ttetett az√©rt, hogy a v√°laszt√°si regisztr√°ci√≥ra buzd√≠tsa az √°llampolg√°rokat. √Čs erre csin√°ltak egy Fidesz-kamp√°nyfilmet.

Ha hozz√°vessz√ľk a k√∂zter√ľleti plak√°tol√°s szab√°lyait, miszerint villanyoszlopokon √©s orsz√°gutak ment√©n p√°rtok nem, csak a Fidesz-korm√°ny √©s a Fidesz-√∂nkorm√°nyzatok helyezhetnek ki plak√°tot, bez√°rul a k√∂r. A teljes √°llamszervezet a Fidesz√©rt kamp√°nyol. Ez viszont egyet jelent: f√©lnek, baromira f√©lnek. De azt t√©nyleg egy√°ltal√°n nem √©rtem, hogy mirŇĎl. A V√°laszt√°si Iroda klipje mindenestre a leggusztustalanabb dolog, amit eddig ebben a kamp√°nyban l√°ttam.