This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Sütő László óriásit buzizott, Gyurcsány kizáratja a DK-ból

Illustration for article titled Sütő László óriásit buzizott, Gyurcsány kizáratja a DK-ból

A párt Baranya megyei képviselője akkor nyilvánult meg egy kommentben – de úgy, hogy azt bármelyik harcos homofób megirigyelhetné – amikor Berkecz Balázs együttes politikus a Facebookon kiállt a Pride mellett.

Advertisement
Illustration for article titled Sütő László óriásit buzizott, Gyurcsány kizáratja a DK-ból

Sütő László – aki a Facebookja szerint a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végzett – az alábbiakat írta tegnap:

Az orvostudomány minden kromoszóma rendellenességet betegségnek tart ! Nem lehet kivétel a nemi kromoszómáé !! A szexualitás a fajfenntartó ösztönön alapul, ergo férfi és nő között természetes . Utódnemzésre képtelen párkapcsolat normális országban nem lehet családmodell !! Amúgy nem érdekel ha vaklaki a szőrös, fekáliás végbélnyílásra gerjed, de ez legyen a magánügye ! Az én toleranciám odáig terjed, hogy betegségnek tartom !!

Advertisement

Aztán ma, pár órája folytatta, ráadásul kiderült, hogy szőrös, fekáliás végbélnyílás ide vagy oda, ő igazából a melegeket védi – az otthon, a négy fal között maradókat legalábbis –, méghozzá a tudomány lángpallosát suhogtatva:

A homoszexualitás leggyakoribb oka, hogy XY kromoszómapár helyett két X kromoszóma van az Y mellett = XXY. Ez objektív vizsgálati lelet !! Azzal ha a homoszexualitásról mint betegségről beszélek, azzal védem őket, hisz arról nem tehetnek. Akiknek szövegértelmezési problémái vannak az ne fórumozzon !!

Advertisement

Kábé egy órája Gyurcsány Ferenc is megnyilvánult, Sütő a DK elveivel összeegyeztethetetlen kijelentéseket tett, úgyhogy kezdeményezi a politikus kizárását a pártból.

Kezdeményeztem Sütő László azonnali kizárását a Demokratikus Koalícióból. A Baranya megyei képviselő elfogadhatatlan kijelentéseket fogalmazott meg, amelyek összeegyeztethetetlenek a DK emberi jogi alapelveivel. A Demokratikus Koalíció elnökségének álláspontja világos: nem tűrjük, hogy olyan emberek és nézetek legyenek a pártunkban, amelyek különbséget tesznek ember és ember között, származása, szexuális önazonossága miatt. Ennek a pártnak nem lehet kirekesztő, embertársait lenéző tagja. Ilyen ügyekben nincs pardon.

Advertisement

Kép: FB

Share This Story

Get our newsletter