Amikor v√©gre n√°lunk is hossz√ļ cikkeket √≠rnak az olyan fogalmakr√≥l, mint a "rape culture" √©s a gyakran √∂ngyilkoss√°ggal v√©gzŇĎdŇĎ "slut shaming", akkor ilyet √≠rni a legnagyobb sutty√≥s√°g.

Rohadtul felhaboritonak erzem, hogy ha egy elkenyeztetett gazdag 15 eves suna eszmeletlenre issza magat, osszefekszik ket csavoval, majd mikor ezzel szembesul, csak azt kell mondania, hogy nem tudott semmirol, es maris 15 evre bortonbezarhatnak ket embert. Majd maskor nem iszod ajultra magad, ribi!

Akkor √©n meg fel√°llok a saj√°t p√≥diumomra √©s azt √©rzem rohadtul felh√°bor√≠t√≥nak, hogy valaki kap√°sb√≥l az √°ldozatot hib√°ztatja, mintha ok√© lenne ketten megdugni egy 15 √©ves, val√≥sz√≠nŇĪleg mag√°r√≥l nem tud√≥ kisl√°nyt √©s ut√°na vide√≥kat k√ľld√∂zgetni r√≥la. Mert ha m√©g valahogyan kider√ľl, hogy az elsŇĎ nem is volt erŇĎszak, a m√°sodik mindenk√©ppen az, csak nem k√©t p√©niszt dugtak bele enged√©ly n√©lk√ľl, hanem a legkiszolg√°ltatottabb pillanat√°t k√ľldt√©k k√∂rbe a haveroknak.

Az ilyenek miatt szoktak tin√©dzserek √∂ngyilkosok lenni, meg fŇĎleg olyanok miatt, amikor valakik az √°ldozatot hib√°ztatj√°k, ezzel sz√©gyen√©rzetet keltenek benne, arra biztatva ŇĎt √©s m√°sokat is, hogy a j√∂vŇĎben titkolj√°k el az erŇĎszakot, hiszen ennyi megal√°ztat√°ssal j√°rt.

M√©g mindig a p√≥diumon vagyok. A magyar kommentelŇĎk saccra 70 sz√°zal√©ka a l√°nyt fogja okolni az√©rt, ami t√∂rt√©nt. A magyar kommentelŇĎk 70 sz√°zal√©ka ostoba, egyszerŇĪ mint a fa√©k √©s szeret fotelbŇĎl k√∂cs√∂g√∂sk√∂dni. Droppa Gergely viszont a Blikkn√©l dolgozik, ann√°l az √ļjs√°gn√°l, ahol eddig ilyen hasonl√≥ seggfej v√©lem√©nyeknek m√©g a nyom√°t sem tal√°lni az errŇĎl sz√≥l√≥ cikkekben.

Advertisement

A Blikk megtal√°lta a k√©t erŇĎszakol√≥t Facebookon √©s a h√°zat is, ahol a bulit tartott√°k, mik√∂zben a koll√©g√°juk hangosan azt terjeszti, hogy ez v√©gig egy 15 √©ves l√°ny hib√°ja volt.

A screenshotot egy√©bk√©nt ma k√ľldt√©k nek√ľnk, sok√°ig gondolkoztam, hogy kitegyem-e, Facebookra m√©gis azt √≠r mindenki, amit akar, √ļgy, ahogy akar, a kuruc.info kommentel√©s√©t is erre alapozt√°k. Droppa Gergely profilj√°t viszont nekem is siker√ľlt gond n√©lk√ľl megn√©zni.

update: Droppa Gergely bocsánatot kért. Nem azért, amiért leribancozta a lányt, hanem amiért megbánthatott pár embert Facebookon.

Advertisement