Illustration for article titled Sültbolond, gyilkos, neonáci orvos tanaiban hisz Soma

Mi itt a Cinkben elnéző mosollyal figyeljük a legnagyobb hülyéket is, ha szórakoztatnak, de Somának azzal, hogy egy közveszélyes futóbolond tanait hirdeti halálos betegeknek, akik meg fognak halni, ha hisznek Somának, sikerült átlépnie a vörös vonalat.

Advertisement

Az önjelölt szexuális sámánasszony Angelina Jolie mellcsonktása miatt gerjedt be. A Nők Lapja Caféban lendületes monológban kapja le a színésznót a tíz körméről, közben ezt mondja:

A világ jelenleg legismertebb, és a rákos betegségeket legsikeresebben gyógyító orvosa (aki magát is kigyógyította a prosztatarákból) Dr Hamer. Több évtizedes munkájával bebizonyította, hogy a rák alapvetően lelki eredetű betegség, és amilyen szinten egy betegség keletkezik, ott lehet leginkább gyógyítani. És bár a lelki szinten kívül a fizikai szint is nagyon fontos része a terápiájának, kemót, sugarat nem használ.

Advertisement

Ryke Geerd Hamer először is egy emberek félrevezetése és kuncsaftjainak halála miatt többször is börtönben ült bűnöző. Eleve úgy doktor, hogy tényleg orvos volt, de egy német bíróság 1986-ben eltiltotta az orvosi tevékenység gyakorlásától. 1997-98-ben és 2004-2006-ben börtönben ült Német-, illetve Franciaországban. Minden alkalommal azért, mert engedély nélkül praktizálva betegei haltak meg.

Hamer tényleg elutasítja a hagyományos rákkezeléseket, a kemo- és sugárterápiát, ahogy Soma mondja. Azért utasítja el, mert meggyőződése, hogy, hogy a zsidó onkológusok világösszeesküvése így tizedeli a Föld nemzsidó népességét. Hamer leleplezte, hogy Németországban minden rákorvos zsidó, de a zsidók magukon sosem alkalmaznak kemoterápiát. Emberünk azt tanítja, hogy a kemoterápiánál alkalmazott tűkkel olyan méregkapszulákat juttatnak a szervezetünkbe a (zsidó) orvosok, amiket később műholdról távirányítással aktiválhatnak. A sertésinfluenzajárvány, illetve az ellene alkalmazott oltás természetesen szintén a népesség tömeges becsipelését szolgáló világösszeesküvés.

Advertisement

A sarlatán egyik legfontosabb alaptézise, hogy nincs rák, csak feldolgozatlan belső feszültség, ez betegíti meg az embert és azt kell kikezelni. Ez teória érthető, ha tudjuk, hogy az akkor még orvosként praktizáló szektaalapító fiát 1978-ben egy yachton agyonlőtte az utolsó olasz király fia. Hamer ezután rákos lett - amiből kigyógyult - de meggyőződése lett, hogy összefüggés volt a két eset, a sokk és a rák között.

Hamer főszereplője volt 1995-ben a nagy port kavart Olivia Pilhar-botránynak, amikor a gyógyítható tumorban szenvedő hatéves osztrák kislány szülei besomaizálódtak, és elkezdtek hinni az őrült konteó-tudósnak, és nem engedték kezelni a gyereküket, hiszen a mester megmondta, hogy igazából nem is rákos. Bírósági eljárások, illetve az osztrák köztársasági elnök közbenjárásának hatására a család nagy nehezen hazatért Ausztriába Spanyolországból, ahová Hamer kedvéért szöktek. Eddigre a kislány igen rossz bőrben volt, a tumor már 4 kilósra nőtt, és tíz százalék esély maradt csak a megmentésére, De egy újabb ítélet nyomán a családot kényszerítették a kezelésre és Olivia végül meggyógyult.

Share This Story

Get our newsletter