This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Cink és a 444.hu

Illustration for article titled ​Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Cink és a 444.hu

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a 2014-es országgyűlési választásokkal kapcsolatos (vonatkozásában) tartalom-előállítási feladatok ellátására a Cink.hu online internetes weboldal és a 444.hu.

Advertisement

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött Magyarország két vezető online médiavállalkozása, az amerikai Gawker blogcsoport magyarországi fiókja, az üde-fiatalos-szellemes hangütéséről ismert Cink.hu, valamint a lendületes, ironikus, nagy betűs magyar nyelvű tartalomszolgáltatásban piacvezető 444.hu.

A két népszerű webkikötő együtt, kart karba öltve, vállt vállnak vetve, fej fej mellett közvetíti, elemzi, tudósítja a 2014-es választásokat április 6-án.

Advertisement

Az olvasó szempontjából ez praktikusan annyit jelent, hogy vasárnap nagyobbrészt ugyanazokkal az anyagokkal találkozik majd, akár a cink.hu, akár 444.hu domént gépeli be böngészője címsávjába. Lesznek már közös anyagok előtte is, de nem biztos.

A két szerkesztőség a választás estéjén összeköltözik, és a 444.hu Margit körúti választási központjából tartja ellenőrzés alatt az eseményeket.

Advertisement

„Ez a magyar médiákumokban mindeleddig példátlan, úttörő kezdeményezés teljesen új megvilágításba helyezheti mindazt, amit ilyenkor új megvilágításba lehet, sőt szükséges helyezni" – mondta a startégiai együttműködési megállapodással kapcsolatosan (vonatkozásában) Uj Péter, a 444.hu főszerkesztője, azt követően, hogy kézjegyével látta el a stratégiai együttműködési megállapodást..

„Az együttműködés révén mindkét világhálós ottlap széleskörűen, az olvasók érdekeit maximálisan figyelembe véve, a legkorszerűbb szakmai követelményeknek megfelelően, világszínvonalú" – szögezte le Gazda Albert editor-in-chief, a Cink.hu képviseletében.

Advertisement

„A számlát legyen szíves" – tette hozzá a lényeglátásáról ismert szerkesztő, Szily László (Cink.hu).

Aztán mindenki stratégiailag hazaballagott.

(A Cink.hu megjegyzése: a 444.hu a publikálás időpontjának végleges egyeztetését mellőzve hozta nyilvánosságra az egyeztetett közleményt. Az egyoldalú lépés miatt megfontoljuk, milyen szankciókkal éljünk partnerünkkel szemben!)

Share This Story

Get our newsletter