This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Stohl Bucinak nem kell visszamennie a börtönbe!

Illustration for article titled ​Stohl Bucinak nem kell visszamennie a börtönbe!

Mindenki számára megnyugtató hírt közölt a Blikk, amelyből kiderül, hogy az ismert színművész és vagabund megússza az úgynevezett whiskyügyet.

Advertisement

Stohl András még péntek hajnalban tévedt rossz útra, amikor megdézsmálta a Liget Club épp zárva tartó VIP-részlegét. Valami baráti buli volt a helyen - amelyet szakértők szerint főként nagyon fiatalok látogatnak -, Stohlnak pedig csak kártyája volt, ezenfelül egy vasa nem, így a ruhatárat sem tudta rendeltetésszerűen használni, kabátban kellett mulatnia. A szomjúságnak viszont nem lehet parancsolni, ezért hirtelen fellopózott a lezárt VIP-be, és a biztonsági kamerák szeme láttára whiskyt és energiaitalokat vett magához. Ennek az lett a vége, hogy kivezették. Másnap már nagyon bánta az egészet, "rettenetesen sajnálom, szégyellem magamat", mondta szomorúan.

A Blikk később kiderítette, hogy a népszerű Bucinak két énje van, az egyik a tehetséges, szeretetre méltó férfi, a másik meg az ösztönlény, aki képes átlépni a határokat. A whiskys határátlépésnek mindazonáltal nem lesznek kétségbeejtő és/vagy (!) végzetes következményei, mivel a Liget vezetője azt nyilatkozta: nem tesznek feljelentést, olyan alacsony az értékhatár, hogy semmi értelme. Az ügyvéd szerint egyébként is megúszta volna pénzbírsággal - az értékhatár miatt -, más kérdés, hogy egy hajléktalan például tizenegy év börtönt kapott, amiért ellopott egy paplant!

Advertisement

Stohl András pályafutásának általános ismertetésétől eltekintünk, úgyis tudtok róla mindent.

(A Blikk fényképén azok a fiókok láthatók, amelyeket a bulizó Buci kihúzott, hogy whiskyhez jusson.)

Share This Story

Get our newsletter