This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Soros Györgyöt összeverte az excsaja

Illustration for article titled Soros Györgyöt összeverte az excsaja

De úgy, hogy kiesett a hallókészüléke. A nő 53 évvel fiatalabb, brazil és szappanopera-színésznő.

Advertisement

Tárgyalótermen kívüli vallomástételre gyűltek össze a 30 éves brazil Adriana Ferreyr nagymenő ügyvédei Soros Györggyel és ügyvédeivel, mivel a színésznő 2011-ben 50 millió dollárra perelte be a milliárdost, amiért az állítólag fizikailag bántalmazta, illetve az ígérete ellenére nem ajándékozott neki egy 1,8 millió dollár értékű New York-i lakást.

Már két órája rendben folyt a vallomástétel, amikor váratlanul megérkezett Ferreyr egy videóssal, és közölte, hogy rögzíteni fogja Soros vallomását. Amikor közölték vele, hogy ez nem lehetséges, rátámadt a saját ügyvédeire, majd kirohant a teremből.

Advertisement

Az első konfrontáció ezután történt a vécére távozó Sorossal, akinek azt kiabálta a folyosón, hogy "Te szardarab!", majd megint az egyik ügyvédjével kezdett ordibálni.

A felek folytatták volna Soros vallomásának fölvételét, de a nő ekkor a mobiljával próbált felvételeket csinálni, majd hangosan gyalázni kezdte a saját jogi képviselőit. Egykor ebédszünetet hirdettek, Ferreyr ekkor váratlanul nekiugrott a 83 éves Sorosnak, és akkora erővel vágta fejbe, hogy a milliárdosnak kiesett a hallókészüléke. Amikor a nó visszahúzta a kezét, hogy bemázoljon egy még nagyobbat, az egyik ügyvédje, Martin Singer hátulról elkapta a karját. Amikor elengedte, a nő úgy megpofozta, hogy leesett a szemüvege. Ezután újraa le kellett fogni a színésznőt, aki szét akarta taposni a levert szemüveget. Az ekkor kialakult dulakodásban a sznésznő egy Soros-ügyvédet is arcon csapott.

Advertisement

(via Gawker)

Share This Story

Get our newsletter