This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Somogyi Zoltánt betámadták a gyurcsányista trollok

Illustration for article titled Somogyi Zoltánt betámadták a gyurcsányista trollok

Tegnap az ATV élőben közvetítette volna Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédét. Én is akartam írni egy percről percre posztot a Cinkre, viszont technikai hiba miatt megszakadt az élő adás, ezért le kellett lőnöm az egészet. Mivel Gyurcsányt nem tudták közvetíteni, Somogyi Zoltánt kapcsolták a Fórum című betelefonálós műsorral.

Advertisement

És ekkor indult be igazán a progresszív boogie! Elkezdtek betelefonálni a gyurcsányista nyugdíjasok és mindennek elmondták az ATV-t. Természetesen Mesterházy-elhajlással vádolták őket, és mindenki magától értetődőnek vette, hogy elszabotálták Gyurcsány standupját. Somogyi kínjában nevetgélt, és próbált udvariasan visszautasítani minden vádat.

Ma viszont nagyon kiakadt a facebookon. Valószínű ez a kommentfolyam volt az utolsó csepp a pohárban. Megijedt attól, hogy kik kerülnének hatalomra, ezért leáll a kormánykritikával. Nagyon kiábrándult, és bocsánatkérést vár a DK-tól. Itt a posztja.

Advertisement
Illustration for article titled Somogyi Zoltánt betámadták a gyurcsányista trollok

Hátha a mai Orbán-évértékelőtől majd megint megjön a kedve a kormánykritikához!

[Kép: Somogyi FB, és jómagam]

Share This Story

Get our newsletter