Sting nyilv√°nos megerŇĎszakol√°sa + gyilkos, sz√∂rnyeteg zene + Geszti hosszan √©nekel hunglish faz√©khangon + reppel√©s = HAL√ĀL! A Hungarian in Europe az √ļj hidrog√©nbomba, Geszti P√©ter meg az √ļj Teller Ede ezek szerint. Vill√°melemz√©s.

Azt lehetett tudni r√©g, hogy Geszti feldolgozta a pl√°zaliftek szt√°rsl√°ger√©t, a Sting-f√©le Englishman in New Yorkot, √©s hogy emigr√°ns magyarok saj√°t miniklipjeit is felhaszn√°lja majd a sz√°m vide√≥klipj√©hez. √Čpp most rakta ki a Youtube-ra, a sz√°mot 5 perce hallottam, √©s olyan vagyok, mint akit megsokkol√≥ztak. Tal√°n a Z'Zi Labor Honky Tonk Womanje √≥ta nem volt ilyen durva magyar feldolgoz√°s, de az legal√°bb viccelŇĎdni pr√≥b√°lt, Geszti viszont hal√°losan komoly.

A Gring√≥ Szt√°r Geszti √∂sszes egy√ľttese koz√ľl messze a legrosszabb, ebben a sz√°mban pedig ijesztŇĎ erŇĎvel √©rezni, hogy mi√©rt.

R√∂gt√∂n hatodik fokozatban ind√≠tanak, Geszti sz√°nd√©kosan borzalmas, magyaros kiejt√©ssel irt√≥ hamisan eldalolt bevezetŇĎj√©vel. Ez m√°r akkora dupla csavaros po√©n, hogy √©n is k√©ptelen voltam √©rt√©kelni. Ut√°na j√∂n az elker√ľlhetetlen reppel√©s, hogy azt√°n a n√©pzene, a ragacsos mŇĪdal √©s a popzene perverz komb√≥ja, meg az izzads√°gszag√ļ bobanmarkovicizmus sokkoljon tov√°bb. Nehezen besz√©lek m√©g, hallgass√°tok meg magatok, az is elk√©pzelhetŇĎ, hogy ez lesz az √ļj Coco Jumbo, csak √©n ismertem f√©lre.

K√ľl√∂n kiv√°ncsi vagyok, hogy az emigr√°ns Cink-olvas√≥kban milyen √©rz√©seket kelt a sz√°m.