EgyelŇĎre nincsen h√≠r szereposzt√°sr√≥l, de most megmondom elŇĎre, hogy Danny Trejo benne lesz.

Robert Rodriguez rendezŇĎ ma jelentette be, hogy az El Rey Network nevŇĪ t√©v√©csatorn√°j√°n ind√≠tani fog egy sorozatot egyik legjobb filmj√©bŇĎl, az Alkonyatt√≥l pirkadatigb√≥l. A filmet Quentin Tarantino √≠rta, fŇĎszereplŇĎje a V√©szhelyzetbŇĎl frissen megpattant, kicsit tan√°cstalan George Clooney volt, √©s mindenki sokkot kapott a sztorit√≥l, amikor nem olvasott ut√°na √©s hirtelen a fel√©tŇĎl csatakos v√°mp√≠r√∂ld√∂kl√©s lett az addigi fesz√ľlt t√ļszdr√°m√°b√≥l.

Ha beleteszik valahogy az 1996-os Salma Hayeket, akkor nincsen kifog√°som. Viszont rem√©lem egy√°ltal√°n nem lesz olyan, mint az a h√°rom, egyenesen vide√≥ra k√©sz√ľlt folytat√°s, amibŇĎl 400 forint√©rt m√°r lehet venni egyet kazett√°n a Vater√°n.

Az El Rey Network az √©v v√©g√©n indul Amerik√°ban. A csatorna l√©nyege az, hogy a hisp√°n k√∂z√∂ns√©gnek angol nyelvŇĪ sz√≥rakoztat√°st ny√ļjtson. Ez el√©g sz√°razon hangzik, de hirtelen nem tudtam jobban megfogalmazni. Az El Rey partnere lesz az a Univision-h√°l√≥zat, ami ma jelentette be, hogy megcsin√°lja spanyolul a Breaking Badet Metastasis c√≠mmel √©s egy Walter Blanco nevŇĪ fŇĎszereplŇĎvel, valamint ugyan√≠gy latinos√≠tj√°k a Gossip Girlt, Gossip Girl Acapulco-k√©nt. Nem kamuzok.

El Rey egy√©bk√©nt egy kital√°lt mexik√≥i v√°ros, ahova az Alkonyatt√≥l pirkadatig fŇĎszereplŇĎi pr√≥b√°lnak eljutni. Rodriguez m√°s filmjeiben is emlegetik.

Advertisement

[Deadline]