Illustration for article titled ​Soha senki nem igért ennyit, és ilyen vicceseket

Olimpiai résztvevő gyerek, Kelet-Magyarország legnagyobb kukoricalabrintusa, szerelemkilátó, iskolai huszárcsapat. Az egész kampány legszórakoztatóbb olvasmánya Szabó Sándor nagyrédei polgármesterjelölt soha nem látott, fantasztikus igéretcunamija. Dőlj hátra, olvass és álmodozz, az se baj, ha nem érdekel a politika!

Advertisement

Most értettem meg igazán a választási kampányok pszichológiáját. Kit érdekel, hogy ki a jelölt meg hogy milyen alak és hogy mit fog csinálni? A lényeg, hogy úgy mondjon klasszakat, hogy attól azon nyomban el tudjunk révedni. A cél az a tudatállapot, amiben az ember órákon át rágódik a leendő lottóötös összegének családon belüli elosztásáról, meg azon, hogy akkor a hajó megvétele előtt vagy után utazzak az Antarktiszra.

Olvasónk, J. Bond rengeteg anyagot olvasott Szabótól, ezekból rakta össze nektek a Best Of Sándor megamixet:

Mitől lesz jobb élni Nagyrédén?

1- Mert új játszótereket építünk, amelyek funkcionálisan működni fognak. Minden téren lesz egy baby hinta, trambulin, csúszda, fedett homokozó, szabadtéri sakk,lengőteke, grill sütő, és szalonna sütő valamint labirintus. Ezek minden téren meglesznek a meglévőeket is kiegészítjük.

A 18 éveseknek egy ajándék mozijegyet fogunk adni.

30,000 Ft-al támogatunk minden házasságot, akik vállalják, hogy a templomból hagyományos módon átsétálnak az egyik szórakozó helységbe. Nem szeretnénk, hogy ezek az esküvők ne Nagyrédén legyenek megtartva. Szeretnénk viszont a hagyományainkat megőrizni.

Kánikula esetén párakapukat helyezünk el. Télen a nagy hidegekben az Önkormányzat dolgozói forralt itallal fogják a busszal utazókat megkínálni.

5- Nagyréde az egyetlen település ahonnan egyben látható a teljes Márta vonulata. Ez a kilátás sehol máshol nincs. Ha építünk egy kilátót, amelynek én a Szerelem Kilátó nevet adnám, azt gondolom, hogy akinek fontos a szerelme az egyszer biztosan meglátogatja ezt a kilátót. Hasonlóan, mint Velencében a Sóhajok Hídját.

Ingyenessé tesszük az iskolai lovaglást. Azok, akik takarítják az állatokat és élelmet hoznak nekik, nem kell fizetni a lovaglásért. Cél egy kis huszár csapat kialakítása a gyerekekből.

Legalább egy nagyrédei gyereknek EB,VB címet kell szereznie, de az olimpiára kijutás a legfőbb álom a következő 10 évben.

4- A cserediák program beindításával hiszem, hogy nem csak a gyerekeink fognak jól járni és nyelveket tanulni, hanem terményeink a nemzetközi piacra is ki fognak kerülni.

Lovakat veszünk a polgárőröknek állami támogatásból. Cél, hogy a földeken megtermelt gyümölcsöket ezek az egységek vigyázzák. Amikor nem járőröznek a gyerekek tanulhatnak ingyenesen lovagolni.

Megcsináljuk Kelet Magyarország legnagyobb kukorica labirintusát.

2- web kamerát teszünk a templomba, hogy aki nem tud a misén részt venni az is megnézhesse az Istentiszteletet.

3- A focimeccsekre is web kamerát telepítünk, úgy ahogy a gólyafészekbe, és az Önkormányzati közgyűléseket is meg lehet majd nézni az interneten.

6- Annyi fűkaszát veszünk, hogy az összes parlagfüvet kiírtjuk, amit csak tudunk.

Miből lesz több bevétel Nagyrédén?

1- a moziból bábszínházat csinálunk. 80 km-re van a legközelebbi bábszínház. Gyöngyösön és Hatvanban közel 70.000 ember él. Célunk, hogy ezek az emberek minden szombaton ide hozzák a gyerekeiket. Az előadások után a helyi termelők terményeiből piacot szervezünk.

Share This Story

Get our newsletter