Soha, de soha nem fogjátok kitalálni, kit képviselne Fenyvesi Zoltán

Illustration for article titled Soha, de soha nem fogjátok kitalálni, kit képviselne Fenyvesi Zoltán

Mármint a parlamentben. Ha bejutna. Annyit segítek, hogy ő a Fidesz képviselőjelöltje a tapolcai–ajkai időközi országgyűlési választásokon.

Advertisement

Na jó, elárulom, mégpedig Németh Szilárd rezsiharcos állításai segítségével:

Megválasztása esetén a keményen dolgozó embereket képviseli majd a parlamentben Fenyvesi Zoltán, a Fidesz–KDNP jelöltje.

Advertisement

A fideszes figura a másik fideszest bemutató budapesti sajtótájékoztatón azt is mondta, utóbbi a Veszprém megyei közgyűlés alelnökeként részese a megyei munkahelyteremtésnek, iskolaigazgatóként pedig részese a fizetésemeléseknek.

Fenyvesi mindezt nem cáfolta, hanem megerősítette, mondván, a keményen dolgozó bérből és fizetésből élőkért fog tevékenykedni. Támogatja majd az újabb életpályamodelleket, a háziorvosok juttatásának emelését, az új szakképző rendszer kialakítását és új óvodák építését. Célként fogalmazta meg, hogy mindenki, aki dolgozik, meg is tudjon élni a fizetéséből.

Advertisement

Mint bizonyára tudjátok, a választásokra április 12-én kerül majd sor, és közel sem biztos, hogy a fideszesnek sikerül beváltania a keményen dolgozóknak tett ígéreteit, ugyanis a jobbikos és a demoellenzéki jelölt esélyei szintén figyelemre méltóak.

[via mti]

Share This Story

Get our newsletter