This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Soha, de soha nem fogjátok kitalálni, kit képviselne Fenyvesi Zoltán

Illustration for article titled Soha, de soha nem fogjátok kitalálni, kit képviselne Fenyvesi Zoltán

Mármint a parlamentben. Ha bejutna. Annyit segítek, hogy ő a Fidesz képviselőjelöltje a tapolcai–ajkai időközi országgyűlési választásokon.

Advertisement

Na jó, elárulom, mégpedig Németh Szilárd rezsiharcos állításai segítségével:

Megválasztása esetén a keményen dolgozó embereket képviseli majd a parlamentben Fenyvesi Zoltán, a Fidesz–KDNP jelöltje.

Advertisement

A fideszes figura a másik fideszest bemutató budapesti sajtótájékoztatón azt is mondta, utóbbi a Veszprém megyei közgyűlés alelnökeként részese a megyei munkahelyteremtésnek, iskolaigazgatóként pedig részese a fizetésemeléseknek.

Fenyvesi mindezt nem cáfolta, hanem megerősítette, mondván, a keményen dolgozó bérből és fizetésből élőkért fog tevékenykedni. Támogatja majd az újabb életpályamodelleket, a háziorvosok juttatásának emelését, az új szakképző rendszer kialakítását és új óvodák építését. Célként fogalmazta meg, hogy mindenki, aki dolgozik, meg is tudjon élni a fizetéséből.

Advertisement

Mint bizonyára tudjátok, a választásokra április 12-én kerül majd sor, és közel sem biztos, hogy a fideszesnek sikerül beváltania a keményen dolgozóknak tett ígéreteit, ugyanis a jobbikos és a demoellenzéki jelölt esélyei szintén figyelemre méltóak.

[via mti]

Share This Story

Get our newsletter