M√°rmint a parlamentben. Ha bejutna. Annyit seg√≠tek, hogy ŇĎ a Fidesz k√©pviselŇĎjel√∂ltje a tapolcai‚Äďajkai idŇĎk√∂zi orsz√°ggyŇĪl√©si v√°laszt√°sokon.

Na jó, elárulom, mégpedig Németh Szilárd rezsiharcos állításai segítségével:

Megv√°laszt√°sa eset√©n a kem√©nyen dolgoz√≥ embereket k√©pviseli majd a parlamentben Fenyvesi Zolt√°n, a Fidesz‚ÄďKDNP jel√∂ltje.

A fideszes figura a m√°sik fideszest bemutat√≥ budapesti sajt√≥t√°j√©koztat√≥n azt is mondta, ut√≥bbi a Veszpr√©m megyei k√∂zgyŇĪl√©s aleln√∂kek√©nt r√©szese a megyei munkahelyteremt√©snek, iskolaigazgat√≥k√©nt pedig r√©szese a fizet√©semel√©seknek.

Fenyvesi mindezt nem c√°folta, hanem megerŇĎs√≠tette, mondv√°n, a kem√©nyen dolgoz√≥ b√©rbŇĎl √©s fizet√©sbŇĎl √©lŇĎk√©rt fog tev√©kenykedni. T√°mogatja majd az √ļjabb √©letp√°lyamodelleket, a h√°ziorvosok juttat√°s√°nak emel√©s√©t, az √ļj szakk√©pzŇĎ rendszer kialak√≠t√°s√°t √©s √ļj √≥vod√°k √©p√≠t√©s√©t. C√©lk√©nt fogalmazta meg, hogy mindenki, aki dolgozik, meg is tudjon √©lni a fizet√©s√©bŇĎl.

Mint bizony√°ra tudj√°tok, a v√°laszt√°sokra √°prilis 12-√©n ker√ľl majd sor, √©s k√∂zel sem biztos, hogy a fideszesnek siker√ľl bev√°ltania a kem√©nyen dolgoz√≥knak tett √≠g√©reteit, ugyanis a jobbikos √©s a demoellenz√©ki jel√∂lt es√©lyei szint√©n figyelemre m√©lt√≥ak.

Advertisement

[via mti]